Udvalget for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri 2010-11 (1. samling)
FLF Alm.del Bilag 11
Offentligt
Vises e-mailen ikke korrekt?Læs den i din webbrowser.
Invitation
Klima og fødevarer: Hvor langt skal vi gå i forhold til atspise klimavenligt?Bør vi i større omfang spise grønt af hensyn til klimaet og de mennesker i ulandene, der får deres mulighederfor at dyrke afgrøder ødelagt?Og hvis vi har et ansvar for at vælge klimavenligt, er det så et ansvar, vi må påtage os hver især, når vi stårved køledisken, eller er det politikerne, der må tage ansvaret ved fx at lægge afgifter på klimabelastendemadvarer?Kom og deltag i debattentorsdag den 14. oktober 2010 fra kl. 16.30. til 18.00.Sted: KafCaféen, Skindergade 3, 1159 København KOplægsholdere:Morten Dige,lektor, ph.d., Institut for Filosofi og Idéhistorie, Århus UniversitetMickey Gjerris,lektor, ph.d., Center for Bioteknologi og Riskovurdering, Københavns UniversitetMed venlig hilsenDet Etiske Råd
Det Etiske RådRavnsborggade 2, 4. sal2200 København N
Om Det Etiske RådRådet rådgiver og skaber debat om bioteknologi, der berører menneskers liv, vores natur,miljø og fødevarer. Rådet arbejder også med alle etiske spørgsmål, der knytter sig til
sundhedsvæsenet.
Klik her for ikke at modtage flere e-mails fra Det Etiske Råd