Det Energipolitiske Udvalg 2009-10
EPU Alm.del
Offentligt
887371_0001.png
Erklæring afgivet af uafhængig revisorTil DONG Energy A/S og FinansministerietVi har kontrolleret at afsnit 4 "STR' s vurdering af Cerrejón-minien" i "Notat vedrørendeCerrejón" ("Cerrejón notatet") dateret 10. august 2010 udarbejdet afDONG Energy A/S eret uddrag fra "Carbones del Cerrejón - Exeeutive Summar of Assessment Report" ("Re-suméet") udarbejdet af Speeialized Teehnology Resourees, Ine. ("STR"). Resuméet inde-holder resultatet af den vurdering, som STR på vegne afDONG Energy har udført hosCarbones del Cerrejón, LLC ("Cerrejón") i Albania og Uribia, La Guajira, Colombia, i pe-rioden fra 1. marts til
12. marts 2010.
DONG Energy A/S har ansvaret for Cerrejón notatet. Vores ansvar er på basis af
vores ar-
bejde at udtrykke en konklusion om, hvorvidt afsnit 4 "STR' s vurdering af Cerrejón-
minien" i Cerrejón notatet er korrekt uddraget og gengivet fra Resuméet.Udført arbejde
Vi har udført vores arbejde i overensstemmelse med danske revisionsstandarder. Dissestandarder kræver, vi tilrettelægger og udfører vores arbejde med henblik på at opnå højgrad af sikkerhed for vores konklusion. Som led i vores arbejde har vi kontrolleret oplys-ningerne i afsnit 4 "STR's vurdering afCerrejón-minien" i Cerrejón notatet og påset, at deer korrekt uddraget og gengivet fra Resuméet. Det er vores opfattelse, det udførte arbejdegiver tilstrækkeligt grundlag for vores konklusion.
KonklusionDet er vores opfattelse, at afsnit 4 "STR' s vurdering af Cerrejón-minien" i Cerrejón notateter korrekt uddraget og gengivet fra Resuméet.
København, 10. august 2010
PricewaterhouseCoopersStatsautoriseret Revisionsaktieselskab
~J?
Birgitte Mog~Jstatsautoriseret revisor
~
Rasmus Friis Jørgensenstatsautoriseret revisor
fRICEW1iRHOUSE(WPERS ri