Trafikudvalget 2009-10
TRU Alm.del Spørgsmål 1273
Offentligt
863762_0001.png

Trafikudvalget

Til:

Dato:

Transportministeren14. juni 2010
Udvalget udbeder sig ministerens besvarelse af følgende spørgsmål:TRU alm. del

Spørgsmål 1273

Ministeren bedes gøre rede for, hvilke togtyper, der skal benytte etvendesporsanlæg i Lersøen i og med at hverken Lersøen eller togvejene dertil erelektrificerede, jf. svar på spørgsmål nr. 1190 af 12. maj 2010.

Spørgsmål 1274

Ministeren bedes be- eller afkræfte, at Nordhavnsvejen ikke udelukkendeanlægges for at tilveje-bringe ny infrastruktur til den forestående byudvikling afKøbenhavns Nordhavn, men at Nordhavnsvejen blot er første etape af enhavnetunnel, der skal forbinde Helsingørmotorvejen med Kalvebodmotorvejen.

Spørgsmål 1275

Ministeren bedes gøre rede for, hvorvidt planlægningen af den kollektivetrafikbetjening af den nye bydel i Københavns Nordhavn, er lige så fremskredensom planlægningen og realiseringen af Nordhavnsvejen.

Spørgsmål 1276

Ministeren bedes gøre rede for, hvorvidt de bilister, der kommer adHelsingørmotorvejen, har de nye bydele i Nordhavnen, som det primære mål,eller de skal til andre mål i København og Amager.
Spørgsmålene er stillet efter ønske fra Per Clausen (EL).Svarene bedes sendt elektronisk til spørgeren på [email protected] og til [email protected].
På udvalgets vegne
Flemming Damgaard Larsenformand.
1/1