Trafikudvalget 2009-10
TRU Alm.del Bilag 369
Offentligt
860708_0001.png
860708_0002.png
Fra:Transportøkonomisk Forening - TØF [mailto:[email protected]]Sendt:7. juni 2010 09:43Til:Jesper ThinghuusEmne:En Jernbane i Vækst - Fokus på innovationØnsker du ikke nyhedsbrevet mere, så frameld dig her.Hvis du ikke ser nyhedsbrevet korrekt, så klik her.
TEMA: Rundt om En Jernbane i VækstGratis medlemsarrangement i Transportøkonomisk ForeningTirsdag d. 22. juni kl. 8.30 (9.00) - 11.30 hos Deloitte Business Consulting, Weidekampsgade 6, København CTransportøkonomisk Forening sætter fokus på jernbanestrategien fra forskellige vinkler, sidst handlede det ominfrastruktur, fremover kommer det til at handle om organisering, kunderelationer og europæisk best practice -denne gang handler det om innovation.Den kollektive trafik oplever i disse år positiv passagervækst, men der er lang vej til at opnå den fordobling afjernbanens transportarbejde, som regeringens aftale om en grøn transportpolitik har som ambition.Heldigvis findes der ekstraordinært gode eksempler; jernbanerne i f.eks. Sverige, Holland, England, Spanienog Schweiz kan alle prale af en markant passagertilgang - det vil vi gerne lade os inspirere af.Fokus er passagervækst på jernbanen, og hvordan vi kan geare den ved hjælp af innovation iforretningsudviklingen samt et verdensbillede med kunden i centrum. Vi vil se på hvad andre har gjort medsucces, og drøfte hvad der virker, hvad der ikke virker samt hvad vi tror på i Danmark.Denne gang med input fra DSB Kommerciel, NCC, Arriva samt repræsentant for Trafikverketeller hollandske NS.Program følger snarest...
PRAKTISK:Tid:Tirsdag d. 22. juni 2010 kl. (8.30) 9.00 – 11.30.Sted:Deloitte Business Consulting, Weidekampsgade 6, 0900 København C.Pris:Arrangementet er gratis for TØF’s medlemmer – tilmelding dog nødvendig.Til orientering koster et personligt medlemskab af foreningen 500 kr. Indmeldelse i foreningen kan ske viawebformularen påwww.toef.dk/medlemskab.Tilmelding:
Deltagelse er gratis men tilmelding nødvendig.Venligst benyt webformularen påwww.toef.dk/konferencer.Du modtager herefter en bekræftelse i din mailboks.Hvis du ikke modtager en bekræftelse fra TØF, er din tilmelding ikke nået frem.Find vej:Deloitte Business Consulting ligger på Weidekampsgade 6, her og på de nærliggende veje er der begrænsetmulighed for parkering mod betaling.Det er også hurtigt at spadsere fra Islands Brygge Station, eller tage linje 5A til Amager Boulevard/Klaksvigsgade.Info:Har du brug for mere information er du velkommen til at kontakte koordinator Karen Boyd i TØF-sekretariatetpå telefon 3052 0091 eller e-mail til[email protected].