Trafikudvalget 2009-10
TRU Alm.del Bilag 317
Offentligt
833797_0001.png
833797_0002.png
Brønshøj, den 15.april 2010Side 1/2
Til Trafikudvalget.
Vedr. DSB adfærd angående nedlæggelse af snart alle billetsalg ??, -- og den totaleumulighed i at få fat i orange billetter.
Da det p.t. , er ret aktuelt ,at der er problemer med billetter og zoneinddelingen ,ogforringelse af diverse brochurer, som ofte ikke længere indeholder zone-inddelingerne,bliver det efterhånden ret umuligt,da der ikke er rimeligt antalmedarbejdere og nu heller ikke længere betjente billetsalg, og derfor ingen at spørgetil råds.F.eks. Er billetsalget på Københavns Hovedbanegård blevet mere end halveret, og derer ikke længere nummer række-følge for betjening,eller opdeling mellem s_tog - alm.Tog, udland herunder Sverige.Jeg har nu 2 gange oplevet ,at afsat 30 minutter til køb af billet, ikke er nok tid,ogf.eks er automater ikke tilstrækkelige for nærmere om togskifte(sverige) ,? Hvad medCYKLER , osv.Nu ser jeg at næste skridt er,at man nu kun kan købe månedskort, på meget fåstationer, og at flere af disse har begrænsede betjeningstid kl 10 - 14 .KORT OG GODT -dsb - FORSØGER AT TVINGE OS ALLE TIL KUN ATULEJLIGE VIA COMPUTER, det er ikke rimeligt, og ingen vejledning kan opnås.
Jeg har ligeledes oplevet på KØGE station, hvor billetsalget, mest sælger colaer, ogmini burgere mv, ikke er i stand til at ,sælge mig en billet til den sidste del afstrækningen mod FAXE LADEPLADS, da de gav udtryk for at de ikke kendte til hvorHovedstads-zonerne går fra og til, og ikke vidste hvad billetten hed eller hvad denkoster ??Men man vil sikkert gerne opkræve strafgebyr for forkert billet ???Orange billet har jeg med jævne mellemrum forsøgt at få fat i ,gennem det sidste årstid, -- efter de kun kan købes elektronisk.Det har endnu ikke lykkedes,hjemmesiden fortæller ikke om der er --eller ikke erbiller, men foreslår uden blusel bare en standard-billet til alm , pris.
Side 2Efter den ikke kan købes ved billetsalget eller pr. tlf. er det en umulighed.JEG BETRAGTER DET SOM REN SVINDEL, da jeg erindrer noget om at DSB ,fornogle år siden, fik lov til at beholde et større beløb, som ellers skulle være tilbagelevettil statskassen, mod at de lavede tilbud, og det gør de på en måde som ikke ville væreacceptabel hvis den almindelige købelov var gældende her.Samtidig føler jeg mig som borger berøvet muligheden for disse tilbud,som ikke reelter til rådighed.Her kunne man godt tale om sammenhængs-kraften i samfundet ??Jeg ser frem til ,at høre en kommentar på dette indlæg fra nogle af trafikudvalgetsmedlemmer, og ikke som sidst hvor ingen ulejligede sig med at besvare deres vælger.Med venlig hilsen
Kjeld Bentzen
Hyrdevangen 182700 Brønshøj