Trafikudvalget 2009-10
TRU Alm.del Bilag 277
Offentligt
816710_0001.png
816710_0002.png
Fra:Ole Bendtzen [mailto:[email protected]]Sendt:22. marts 2010 08:27Til:Folketingets Oplysning; [email protected]Emne:Trafikudvalget, vedr. Støjskærme M3 Rødovre
Hermed kopi af foreningens Mail
Fællesrepræsentationen af grundejerforeninger i Rødovre.Rødovre, den 22 marts 2010
Transportminister Hans Christian Schmidt,Transportministeriet,Frederiksholms Kanal 27 F1220 København K
Vedrørende behov for støjskærme ved udvidelsen af Motorring 3.
Kære Hans Christian Schmidt,
På foreningens generalforsamling var der megen opmærksomhed fra forsamlingens side omkringstøjgener, og alle foreningerne var enige om at dette støjinferno var et meget stort problem, ogødelæggende for vore 3.421 grundejere i de respektive foreninger.Fællesrepræsentationen skal derfor hermed anmode om, at støjgenerne fra Motorring 3 bliverreduceret ved etablering af et støjværn langs østsiden af Motorring 3 på strækningen gennemRødovre.Samtidig blev forsamlingen gjort opmærksom på at de nye støjvolde, der er bygget på Glostrupsiden synes at kaste støjen over til Rødovre.Endelig er det et problem at der, hvor motorvejen passerer hen over Jyllingevej, vil støjen fratrafikken helt uhindret brede sig ind langs Jyllingevej til stor gene for bl.a. en væsentlig del af deGrundejere , som bor på begge sider af Jyllingevej.
Fællesrepræsentationen skal på denne baggrund på det kraftigste opfordre til, at der afsættesøkonomiske midler til opsætning af støjværn mod Motorring 3 på strækningen gennem Rødovre, sådet også bliver muligt for beboerne i vort lokalområde at kunne færdes i det rekreative nærområdepå Vestvolden og få en positiv oplevelse af befæstningsværket.Kopi af dette brev vil blive sendt til Rødovre kommunalbestyrelse og til Folketingets Trafikudvalg.
Med venlig hilsen
Ole BendtzenFormandFællesrepræsentationen af grundejerforeninger i RødovreEngbovej 9,2610 Rødovre