Trafikudvalget 2009-10
TRU Alm.del Bilag 100
Offentligt
757791_0001.png
757791_0002.png
TransportministerietFrederiksholms Kanal 27 F1220 København K.Att: Transportminister Lars Barfoed
VALBY LOKALUDVALGValby Kulturhus, 1. salValgårdsvej 4-82500 Valbywww.valbylokaludvalg.kk.dk
KØBENHAVN – RINGSTEDBANENS FORLØB GENNEMVALBYKære Lars Barfoed,Valby Lokaludvalg takker for svaret på vores henvendelse af 7. oktober2009.Valby Lokaludvalg er, som tidligere nævnt, tilfreds med, at der nu er truffetbeslutning om at udvide anlægsbudgettet således, at en nedgravning ogoverdækning af banestrækningen gennem Kulbanevejområdet realiseres.Men den løsning, der i brevet skitseres af ministeren, mener vi ikke lever optil de løfter, der blev givet af de tilstedeværende Folketingspolitikere på mø-det d. 24. september på Kulbanevej. På dette møde fremgik det, at Trafikud-valget ville arbejde på, at anlægge banen i niveau med det omkringliggendeterræn på hele den omtalte strækning.I den forbindelse omhandler det mest presserende problem fodboldklubbenRikkens fortsatte virke. Ud fra de oplysninger, Valby Lokaludvalg tidligerehar fået i sagen, vil den løsning, Ministeren skitserer i svarbrevet af 9. no-vember 2009, ikke muliggøre retablering af turneringsegnede fodboldbaner,som fodboldklubben Rikken p.t. råder over, og som er meget væsentlige forfodboldklubbens virke. Kun en nedgravning i niveau på hele strækningen,vil være tilstrækkelig.Endvidere vil Valby Lokaludvalg appellere til, at Ministeren sikrer, at der ibaneløsningen ved Vigerslev Parken tages størst mulige hensyn til beboerne
12.11.2009
Valby Lokaludvalg er en uafhængig lokal forsamling, der er oprettet af KøbenhavnsKommune. Lokaludvalget fungerer som bindeled mellem københavnerne i bydelen ogpolitikerne på Københavns Rådhus.
i området, som i den senere tid har rejst bekymring for de voldsomme støj-gener, der uundgåeligt vil være som følge af togtrafikken.Valby Lokaludvalg ser frem til konkretiseringen af projektet hvor ovenstå-ende forhold forventes at komme i betragtning.
Med venlig hilsen
Ejner Jensen,Formand, Valby LokaludvalgP.s. Brevet sendes i kopi til medlemmerne af Folketingets Trafikudvalg.
Side2 af 2