Sundhedsudvalget 2009-10
SUU Alm.del Spørgsmål 584
Offentligt
854779_0001.png
854779_0002.png

Sundhedsudvalget

Til:

Dato:

Indenrigs- og sundhedsministeren27. maj 2010
Udvalget udbeder sig ministerens besvarelse af følgende spørgsmål:SUU alm. del

Spørgsmål 584

I betragtning af, at det er staten, der finansierer byggeriet af de nyestorhospitaler, bedes ministeren gøre rede for, hvordan og i hvilket omfangVejdirektoratet eller andre statslige myndigheder har været involveret iudfærdigelsen af Rambøll-rapporten, om placering af et nyt storhospital vedHillerød.

Spørgsmål 585

I betragtning af at det er staten, der finansierer byggeriet af de nyestorhospitaler, finder ministeren det da acceptabelt, at Regionsrådet for RegionHovedstaden træffer beslutning om placering af et nyt storhospital ved Hillerødpå baggrund af Rambøll-rapportens mangelfulde oplysninger, hvor bl.a. muligestatslige investeringer i nye vejanlæg, ikke indgår?

Spørgsmål 586

I betragtning af at det er staten, der finansierer byggeriet af de nyestorhospitaler, finder ministeren det da acceptabelt, at Regionsrådet for RegionHovedstaden træffer beslutning om placering af et nyt storhospital ved Hillerødpå baggrund af Rambøll-rapportens mangelfulde oplysninger, og dervedforegriber anlæg af en Ydre Ringvej, uden at der overhovedet er taget stilling til,hvorvidt denne skal anlægges og hvornår dette eventuelt sker.

Spørgsmål 587

I betragtning af at det er staten, der finansierer byggeriet af de nyestorhospitaler, finder ministeren det da acceptabelt, at der fremlægges forslag tilplacering af et nyt storhospital ved Hillerød, der fremmer biltrafikken, nemlig enplacering ved Hammersholt og en eventuel kommende Ydre Ringvej, frem for enplacering ved Overdrevsvejen og dér hvor Frederiksværksbanen og S-banenmødes?
1/2
Spørgsmålene er stillet efter ønske fra Per Clausen (EL)Svarene bedes sendt elektronisk til spørgeren på[email protected]og til[email protected]
På udvalgets vegne
Preben Rudiengaardformand.
1/2