Sundhedsudvalget 2009-10
SUU Alm.del Bilag 485
Offentligt
885483_0001.png
LNS NaturSundhedsrådet
May Day
EHS – Foreningen af el-overfølsomme
Mit Helbred
arrangerer i fællesskab
Konference på Christiansborg
”Bagsiden af det trådløse samfund”Helbredsskadelige bestrålingerForebyggelse – Nu!Lørdag d. 9. oktober Kl. 12 – 16 i Fællessalen(indgang via besøgsindgang lige til højre for hovedtrappen – handicapindgang med elevator anvises på stedet)
Hovedtaler: Den svenske professor Olle Johansson (taler engelsk)Professor Olle Johansson er med i den såkaldteBioInitiative Group, som i årevis har oplyst og appellerettil ansvarlige myndigheder om risici ved det trådløsesamfund. Olle har været utrættelig og ukuelig, selv omhan er blevet mistænkeliggjort og modarbejdet og tilsidst mistede sine forskningsbevillinger på KarolinskaInstitutet. Til gengæld er Olle blevet professor på denKungl. Tekniska Högskolan i Stockholm.Pris for medlemmer af en af de 4 foreninger 100 kr., ikke medlemmer 150 kr.
Tilmelding via indbetaling af deltagergebyret på konto:Merkur Bank: 8401 Konto: 1080326Med angivelse af navn, adresse, telefonnummer, e-mail samthvorvidt og hvilken forening man er medlem af i beskedfeltetDa konferencen finder sted på Christiansborg er det ikke muligt med senere tilmelding ellerbetaling ved indgangen da alle deltagere bliver kontrolleret for identitet og skal gennemgåsikkerhedstjek ved indgangen. Kom derfor i god tid.
Hurtig tilmelding tilrådes.Bente-Ingrid Bruun er forfatter til bogen: ”De Trådløse Samfund – myter og fakta”På konferencen udleveres et gratis eksemplar af Bente-Ingrid Bruuns nye bog:”Helbredsskadeligebestrålinger - Forebyg Nu!”til alle deltagere.Ved indbetaling fra udenlandsk konto er kontonummeret:IBAN nr. DK 1784010001080326 SWIFT/BIC MEKUDK21