Socialudvalget 2009-10
SOU Alm.del Spørgsmål 227
Offentligt
787835_0001.png

Socialudvalget

Til:

Dato:

Indenrigs- og socialministeren21. januar 2010
Udvalget udbeder sig ministerens besvarelse af følgende spørgsmål:SOU alm. del

Spørgsmål 227

Ministeren bedes, som opfølgning på svar på SOU alm. del - spørgsmål 142,oplyse, om det kunne være således, at opremsningen af støttemuligheder tilfamilier med et barn med handicap anbragt på en døgninstitution også kunneomfatte udgifter i forbindelse med transport til besøg hos barnet, hvis barnet erindlagt på hospital, for at bevare den gode kontakt imellem forældrene og barnet,tabt arbejdsfortjeneste i forbindelse med nødvendige ophold på hospitaletsammen med barnet, andre merudgifter under barnets indlæggelse på hospital iforbindelse med forældrenes rolle som gode forældre til det anbragte barn,og/eller fortsat støtte til bil erhvervet med støtte efter lov om social service § 114.

Spørgsmål 228

Ministeren bedes, som opfølgning på svar på SOU alm. del - spørgsmål 142,oplyse, om Ankestyrelsen har truffet afgørelser om, at det er muligt eller ikkemuligt at kompensere forældrene for nødvendige udgifter og andre tilbud omstøtte i forbindelse med at vedligeholde den gode kontakt mellem forældrene ogbarnet, selv om barnet er anbragt på en døgninstitution?
Spørgsmålet er stillet efter ønske fra René Skau Björnsson (S).Svaret bedes sendt elektronisk til spørgeren på[email protected]og til[email protected].
På udvalgets vegne
Martin Henriksenformand.
1/2