Retsudvalget 2009-10
REU Alm.del Bilag 383
Offentligt
814910_0001.png
814910_0002.png
Til Retsordfører, Karen HækkerupSocialdemokraterne
,Rødekro d. 16-03-2010Jeg har sendte dette brev Til bl.a. Retsordfører, Peter Skaarup Dansk folkeparti første gang den.11-11-2009 og igen den 4-01-2010 Jeg har prøvet at sende 3 forsørgelse til Justitsministeren angknivloven i forhold til autocamper. første gang den 26-10-2009 og sidste gang den 25 -02-2010 oghar stadig ikke fået noget svar på vores spørgsmål fra nogen af dem.Vi vil meget gerne have et svar, så vi ved hvordan loven er for os, så vi ikke bliver anholdt og idømten bøde og fængselsstraf.Jeg tillader mig som formand for DK-Autocam, at stille et spørgsmål ang. knivloven i forhold tilautocamper. Til Retsordfører, Karen Hækkerup SocialdemokraterneJeg håber atRetsordfører, Karen Hækkerup vil besvarer vores spørgsmål.Da foråret står for døren, og det igen er tiden til at komme ud og køre, samtidig begynder turisterneat kommer til landet i deres autocamper. Så hvis ikke der snart kommer en afklaring, på spørgsmåletang. knivloven som til gode ser os som lovlydige borger, og ikke som værende farlige forbryder.Vil dette komme til at ramme denne turistformen hårdt, da autocamperne i forvejen ikke er særligvelsete og velkommen i Danmark. Det er sådan at de udenlandske autocamper omtaler Danmark. Atde følger at vi i Danmark ikke har en interesse i at der kommer autocamper til landet, på lige fodmed resten af Europa, hvor der gøres meget for at byde disse turister velkommen til landende. Pådenne måde mister Danmark i øjeblikket store turist markedsandele til resten af Europa, og hvis Iikke får kikket på knivloven, vil denne ramme os og alle turisterne meget hårdt, med store tab forturistbranchen.På forhånd mange tak for svaret.
Formanden DK-AutocamJytte MikkelsenEmail:[email protected]
Brevet som er sendt til Justitsminister. Brian Mikkelsen./ Lars Barfoed Og Retsordfører, PeterSkaarup Dansk folkeparti
Jeg tillader mig som formand for DK-Autocam, at stille Justitsministeren et spørgsmål ang.knivloven i forhold til autocamper.Det er et spørgsmål som lige nu er til debat i vores Club. Der hersker en del forvirring, og deltemeninger omkring dette spørgsmål. Overtræder vi loven, ved at køre i vores autocamper, med knivei vores køkkenskuffe.Som ejer af en Autocamper, hvor der på registreringsattesten er anført (art) = Personbil(anvendelse) = Privat personkørsel. Er vi efterhånden blevet meget usikker på, om vi bryder loven, iforhold til hvad vi må køre rundt med ibo-delen.Der er efterhånden både straffet med hæfte og bøder, og det ønsker vi ikke at opleve, blot for atkøre en tur, tage på ferie eller weekendture i vores autocamper.Vi er meget usikker på, hvad vi lovligt må medbringe i køkkenskuffe, af knive eller andet, der idagens Danmark går under betegnelsen våben.Da vi i bilens bo-del har både knive, brødknive, kødknive og Grill knive, over den i Våbenloventilladte længde, og medbringer også både saks og hobbykniv, alt sammen på offentlige steder, når vikøre rundt.Nu vil vi gerne vide om vi medbringer vores husgeråd ulovligt i bilen.?Hvad må vi lovligt køre rundt med ?? Og under hvilken forhold.1.2.3.4.5.Når vi kører på ferie / en søndags tur /aftentur m.m.Når vi tager camperen med til en fest, for at overnatte i vores eget hotel.Når den bliver brugt daglig som, familiens anden bil.Når den bliver brugt som familiens eneste bil, til alt kørsel.Nogle har ikke deres autocamper stående hjemme. Må de når de pakker, med bringe knivem.m. i personbilen, for at bringe det fra hjemmet til autocamperen.
Hvordan er vi stillet i forhold til ophold på en rasteplads hvor vi spiserudendørs og har knive ude til brug for at skære brød og Pålæg.Jeg håber at Justitsministerenvil besvarer vores spørgsmål.På forhånd mange tak for svaret.
Formanden DK-AutocamJytte MikkelsenEmail:[email protected]