Udvalget for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri 2009-10
FLF Alm.del Bilag 31
Offentligt
Udvalget for Fødevarer, Landbrug og Fiskeris
høring om kontrol med fersk kød
Torsdag den 19. november 2009, kl. 9.00 - 11.30, Fællessalen, Christiansborg
Formålet med høringen er at få belyst og drøftet kontrollen med fersk kød, som denforegår i dag, herunder de anvendte kontrolinstrumenter, i lyset af den seneste tidsoffentlige debat om kontrollen.Program8.30-9.009.00-9.05IndskrivningVelkomst og indledning ved formand for Fødevareudvalget RenéChristensenBettine Aundrup, kontorchef FødevarestyrelsenKirsten Jacobsen, fødevarechef De Samvirkende KøbmændJørgen Bentzen, kvalitetschef Dansk SupermarkedKarin Frøidt, kvalitetschef COOPLars Poulsen, fødevarechef Danske SlagtermestreSpørgsmål og debatPause - kaffe, teCamilla Udsen, forbrugerpolitisk medarbejder ForbrugerrådetJeppe Juul, kampagneleder Aktive ForbrugereFlemming Mogensen, forbundssekretær Fødevareforbundet NNFSpørgsmål og debatAfrunding ved formand for Fødevareudvalget René Christensen
9.05-9.159.15-9.209.20-9.259.25-9.309.35-9.409.40-10.0010.00-10.3010.30-10.3510.35-10.4010.40-10.4510.45-11.2511.25-11.30
Ref. 08-001058-2