Kulturudvalget 2008-09
L 149 Bilag 16
Offentligt
677322_0001.png
677322_0002.png
677322_0003.png
677322_0004.png
40 tv-stationer på én kanal - mangfoldig lokal public serviceKanal København er unik, også set i en international sammenhængHer findes Europas eneste senior-tv-station, hvor alleprogrammer produceres af seniorer og verdens førstetv-station for og med udviklingshæmmede.På Kanal København kan man se nordisk mesterskab ibreakdance om aftenen, erotik om natten og gymnastikom morgenen, blandet med garagerock leveret frasamfundets spirende musiktalenter.Politik og kolonihaveHer kan ses et mylder af lokalpolitiske debatprogram-mer, hvor københavnerne har haft mulighed for atspejle sig selv i både lokale, nationale, internationale,aktuelle og alternative fremtidsbilleder.På Kanal København mødes politikere, meningsdannereog borgere til kaffeslapperas i en kolonihave broderetmed høj hæk og dannebrogsflag i demokratiets navn.Kristne og autonomeDer sendes kristent tv – side om side – med etnisk tv – hvor alle kankomme til orde på sit oprindelsessprog.Andre har huset ”autonome” kræfter i venstrefløjsredaktioner, som harsøgt at synliggøre magtmisbrug, nepotisme og politivold – og på denanden side har, hvad man kunne kalde de moderate, sat sig detfornemme mål at give ungdommen et par borgerlige ord med på vejen.Urtekram og tæppehandlerKanal København er krydret med fakta om sidste forbruger nyt fra bådeden lokale urtekram og Tæppehandler Jensen, som aldrig ville haveøkonomien til at udtrykke sig hverken i TV2 eller Berlingske.Næppe mange lokal-tv stationer i verden kan bryste sig af ensendeflade, der har taget metropolens mangfoldighed på ordet:tv patchwork i nærkontakt med befolkningen!
Kanal København sendes nu digitalt i Mpeg4 på kanal 35 fra Gladsaxe masten ogTelefonhuset på Borups Alle.
www.kanal23.dk
40 tv-stationer på én kanal
- til borgerne på AmagerSender kulturelle oplysende og debatskabende tvpå et alsidigt, tværpolitisk grundlag.
- gør-det-selv tvUdsendelser der kritisk dækker lokalpolitik - itråd med tv-stop.
- Københavns kristne TVProgrammer med et kristent livs- ogmenneskesyn til seerne i København.
- om og for BispebjergSender egenproducerede udsendelserproduceret af og for bydelens beboere uansetalder.
Television Copenhagen- professionel kvalitetTelevision Copenhagensender hver uge sendererhverv-, natur ogkulturelle udsendelser.
- for Russian Speaking GroupsInformation, uddannelse, kultur, musik ogunderholdning.
- fremmer integrationLokalt forankret i kirkelige etniske grupper ilokalmiljøet.
- inspirerer til selvaktivitetProgrammer med informerende, aktiverende ogdebatskabende indhold der inddrager og retterudsendelserne mod den ældre del af seerne.
Københavns Miljø TV- miljøet i centrumInformerer om miljøet, med aktiverende ogdebatskabende indhold i det Storkøbenhavnskeområde.
- se ind i Christianias verdenFormidler og skaber et åbent og nuanceretalternativ til den herskende mediekultur.
- tv, der tænderStationen der er i nærkontakt med seerne.
- solar plexusOplysende programmer til unge. Open access ognyheder for unge i København.
City- tv, der gi'r mening!Vedkommende tv, der giver stof til eftertanke ogtid til fordybelse, serveret på en ny og anderledesmåde. Altid klar, når det passer dig.
- public access for københavnereKøbenhavn set i øjenhøjde – om vigtige lokalenyheder og forhold. Super Senior TV for dem deraldrig siger stop!
- på forkant med det der rører sigSætter fokus på mangfoldighed, nedbryderbarrierer og skaber dialog mellem forskelligegrupper i samfundet.
- en del af KøbenhavnSatser på de gode og vedkommende fortællinger,indenfor historie og samfundsforhold iKøbenhavn.
- et lokalt fokusKorte eller længere indslag om livet påFrederiksberg i den forgangne og de kommendeuger.
- en græsrodsstationDækker det daglige liv på Nørrebro med politik,musik, kunst, sociale forhold, erhvervsforhold,foreninger og kvarterløftprojekter.
- tuning in on AfricaThe main idea of Canal Africa is to present theAfrican Continent in the eyes of Africans.
- mennesker i fokusSender programmer om sundhed og velvære.Rejseprogrammer og kulturprogrammer.
- sundhed, uddannelse og integrationDebatprogrammer om etniske problemstillingerom sund, uddannelse, arbejdsmarkedet ogintegration.
tv patchwork i nærkontakt med befolkningen
40 tv-stationer på én kanal
- dit lokale fjernsyn på nettetTræsko-tv i ordets bedste betydning, fordi vi medvores udsendelser om almindelige mennesker,kan finde vinkler som gør det enkelte person tilnoget særligt.
- kult tv for skæve eksistenserKaosTV er en station der har fralagt sig et hvertansvar for sit indhold.
- TV MosaikOplysende og integrationsfremmende lokal-tv pådansk og flere af de sprog som de størstegrupper af flygtninge og indvandrere i Danmarktaler.
- københavnsk kulturlivUdsendelser hvor lokale kunstnere kommer tilorde i debatten om kunst og kulturlivet i detlokale samfund.
- beboerne i 2700 og 2720Lokal debat og nyheder samt programmer for ogaf mediesvage grupper og personer påsamfundets skyggeside.
- Hamid El MoustiProgrammerne er integrationsfremmende oggiver oplysninger om det danske samfund.Programmerne sendes på dansk med et arabiskresume
- på tværs af ØresundInformation og debatprogrammer, der knytterdet lokale sammen med Øresundsregionen.
- EU lokaltProgrammer med udgangspunkt i lokale forhold,da EU er alle vegne, ikke mindst i hverdagen hosborgerne i lokalsamfundet.
- bringer verden tættere påProgrammer som orienterer bredt om den 3.verden. Vi forsøger at reflektere virkeligheden ogskabe socialt engagement i et ikke-kommercieltforum.
TV Frederiksberg- i dialogFølg med i debatten fra det lokale og RegionHovedstaden til Øresundsregionen og EU.
- rummer de flesteEt talerør for skæve eksistenser ogopmærksomhed omkring socialt svagt stillede iKøbenhavn.
- et frirum for det uventedeVi stræber efter en høj grad af interaktivitetmellem udsendelse og seer.
- ungdomsTVProgrammer til de storkøbenhavnske piger ogdrenge med underholdning, musik oguddannelser. Produceret af og for unge.
- tv-station for udviklingshæmmedeProgrammer der produceres og tager afsæt ilokalområdet. Programmerne er produceret afudviklingshæmmede med professionel støtte.
- fokus på VesterbroFokus er på bydelen. Stort og småt afinteressante og relevante begivenheder påVesterbro.
- debat, kultur, politik og erhvervProgrammer der syr det lokale netværk og denlokale identitet stærkere sammen.
- i nærkontakt med dine kunderUnderholdning og faktaprogrammer forKøbenhavnere fra den lokale urtekram ogtæppehandler.
www.kanal23.dk
- bliv klogere på dig selv og din bydelGår tæt på personer, der har noget på hjertet omderes bydel og samfundet.
- fokus på integrationArbejdsmarked, lovgivning, myndighed ogforvaltning i Danmark, Foreninger og frivillighedsamt Skole og uddannelse.
Programoversigt
tv patchwork i nærkontakt med befolkningen
40 tv-stationer på én kanal

Dækning

Kanal København dækker hele Storkøbenhavn fra København til Køge over Roskilde til Hundested,Hillerød, Frederiksværk og Helsingør.Kanal København kan ses af 1.8 mio. personer via kabel, husantenne og stueantenne.

Modtagelse

AnalogtKanal København kan modtages analogt fra Gladsaxe masten (Kanal 23).DigitaltKanal København sender digitalt i Mpeg4 på kanal 35 fra Gladsaxe masten og Telefonhuset påBorups Alle.MPEG4 er en komprimeringsstandard til distribution af digitale billeder. Komprimeringen benyttes tilat overføre digitaliseret information via et sendenet med begrænset båndbredde.Boxer sender også i Mpeg4.Valg af antenneDer skal benyttes UHF-antenne til modtagelse af digitalt antenne-tv. Det anbefales, at antennenkan modtage hele UHF-frekvensbåndet, dvs. kanal 21-69.Hvilken antenne der bør benyttes på din bopæl, afhænger af de lokale forhold (for eksempel afstandtil sendemast, bygninger og landskab).Er der kort afstand til senderen og optimale modtagerforhold, er en stueantenne i nogle tilfælde til-strækkeligt.Er du i tvivl, bør du tage kontakt til en radio- eller tv-installatør.Digital modtagerboksFor at kunne modtage Kanal København anbefaler vi en Boxer godkendt digital modtagerboks elleret fjernsyn med indbygget DVB-T MPEG-4 tuner.Yderligere information påwww.boxertv.dk

Kontakt Kanal København

Mediehuset KøbenhavnReventlowsgade 14, 3. sal1651 København VTel 70 20 00 04 eller[email protected]
tv patchwork i nærkontakt med befolkningen