Folketingets Uddannelsesudvalg

Christiansborg

 

   

 

Svar på spørgsmål 108 (alm. del).                                                                           02-03-2009

I brev af 20. januar 2009 har udvalget stillet mig følgende spørgsmål:

 

Spørgsmål 108:

”Vil ministeren kommentere vedhæftede e-mail af 16/1-09 fra Elias Milan Haunstrup Johansen, Vinderup, vedrørende manglende praktikpladser for socialrådgiverstuderende?”

 

Svar:

På baggrund af henvendelse af 16. januar 2009 fra Elias Milan Haunstrup Johansen om mangel på praktikpladser inden for socialrådgiveruddannelsen har Undervisningsministeriet kontaktet Campus Holstebro under professionshøjskolen Via University College.

 

VIA har den 23. januar 2009 oplyst, at der er fundet praktikpladser til alle studerede ved socialrådgiveruddannelsen i Holstebro.

 

Jeg er fortsat opmærksom på, at der skaffes praktikpladser til alle studerende på socialrådgiveruddannelsen. Ministeriet indkaldte i denne forbindelse i juni sidste år KL og rektorer ved socialrådgiveruddannelsen til møde, hvor rektorerne oplyste, at der ikke var problemer med at skaffe praktikpladser. Ministeriet vil igen i løbet af foråret mødes med KL og repræsentanter for uddannelsen med henblik på at drøfte eventuelle problemer med fremskaffelsen af tilstrækkelige praktikpladser.

 

 

 

 

 

 

Med venlig hilsen

 

 

 

Bertel Haarder