Sundhedsudvalget 2008-09, Kommunaludvalget 2008-09, Socialudvalget 2008-09
SUU Alm.del Bilag 629, KOU Alm.del Bilag 110, SOU Alm.del Bilag 438
Offentligt
Mad til MangeInvItatIonDI – Konference med inspiration & debatTirsdag den 22. september 2009kl. 9.00 – 13.00DISundkrogskaj 202100 København Ø
Mad til MangeHvordan samarbejder viom offentlige måltider?Danskerne er for fede, vi dør tidligere end andre i den vestligeverden, og de sidste år vi lever, skranter vores helbred alvorligt.Udviklingen skal vendes, og her er det vigtigt, at alle har nem ad-gang til sund mad. Det gælder både børn, unge, voksne og ældre!Netop nu står kommunerne over for at skulle tilbyde et sundtfrokostmåltid til alle børn i daginstitutioner, flere kommunerarbejder med sund skolemad, og mange ældre får i dag leveretmad fra kommunen. Det er en vanskelig opgave for kommunernealene at løfte opgaven om Mad til Mange og samtidig tilfredsstillede mange forskellige behov, der eksisterer til maden.Derfor inviterer DI til inspiration og debat og stiller skarpt påmulighederne for at løse opgaven i et samarbejde med privateleverandører inden for fødevareproduktion, kantine og catering.På konferencen sætter vi fokus på:—Hvordan kan private virksomheder være med til at løfteopgaven om at levere mad i den offentlige sektor?—Hvordan sikrer fødevare- og servicebranchen brugernes mangeforventninger til maden indenfor kvalitet og sikkerhed?Konferencen henvender sig til: Beslutningstagere i kommuner,virksomheder inden for kantine, catering og fødevareproduktion,brugere og øvrige interessenter.Velbekomme!Frank BillBranchedirektør,DI ServiceOle Linnet JuulBranchedirektør,DI FødevarerBenedicte StrømModeratorEva NauntrupInnovations-direktør,tulip a/SHenrik FriisChef for OffentligPrivat, DIWilli Webervicedirektør,Senior- og sund-hedsforvaltningen,Kolding KommuneKaren EllemannIndenrigs- ogsocialministerJakob ScharffProjektchef,udbudsportalen.dk,KLHanne GallDirektør,ISS FacilityServices a/S
DI – Konference med inspiration & debattirsdag den 22. september 2009kl. 9.00 – 13.00
DISundkrogskaj 202100 København Ø
MenuAperitif8.30forret9.00VelkomstFrank Bill, branchedirektør, DI ServiceAnkomst, registrering og morgensnackMeLLeMret10.45Pause3. hoveDret11.15Mad til MangeCase 1: Vilje, evne og erfaring bringer godmad til mange menneskerhanne Gall, direktør, Licitationsafdeling ogKundeservice, ISS Facility Services A/SCase 2: Hvordan når virksomhedernede nye kunder?eva Nauntrup, Innovationsdirektør, tulip A/SInterview og debat2. hoveDret9.30Hvordan løser vi opgaven med Mad til Mange?– Nye muligheder for Offentlig Privat Samarbejdehenrik Friis, chef for offentlig Privat, DIKommunernes vinkel: Hvad er erfaringer,tendenser og udviklingsmuligheder foroffentlig-privat samarbejde på madområdet?Jakob Scharff, projektchef, udbudsportalen.dk, KLMadordninger i Kolding KommuneWilli Weber, vicedirektør, Senior- og sundheds-forvaltningen, Kolding KommuneInterview og debatDeSSert12.00Afslutningole Linnet Juul, branchedirektør, DI Fødevarer
1. hoveDret9.10Mad til Mange – Hvorfor er det vigtigt?Og hvordan når vi målet?Karen ellemann, indenrigs- og socialministerInterview og debat
KAffe og Avec12.10Netværk, børnesmagspanel og frokost
Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig.
Mail din tilmelding med navn og titeltil Jannie Juul Nielsen på mail: [email protected]senest fredag den 11. september 2009.
”Det smager somen regnbue,der strålerud over det hele.”Victoria om et mellemmåltidmed frisk frugt og yoghurt
DI Fødevarer 1787 København vtelefon 3377 3377
DI Service
1787 København vtelefon 3377 3377