Til folketingets medlemmer af retsudvalget                                                         2. november 2008

 

 

Jeg skriver til jer som en ganske almindelig borger. I virker som om i fuldstændigt har mistet jordforbindelsen med jeres vælgere!

 

Vi er rigtig mange danskere der er utrolig frustrerede over den måde, i tager jer af meget alvorlige problemer dette samfund har.

 

Vi ved i har gratis aviser i folketinget, men spørgsmålet er læser i dem og ser i nyheder som os andre? For, hvis i gør er det utroligt, at i ikke gøre mere!

 

 

Jeg er deltager af nationen på ekstrabladet, og de kommentarer viser med alt tydelighed, hvad danskerne ser som meget store problemer.

 

 

Forleden var der afstemning af den kriminelle lavalder i Danmark 95% ville have denne fjernet, jeg skrev et indlæg, at jeg mente, at når man var gammel nok til, at lave noget møg måtte man selvfølgelig også tage sin straf ” landets politi” ønsker det samme, jeg fik 200 personer der bakkede mig op på rigtigheden i dette, Var det ikke på tide i også gjorde noget ved dette?

 

I har rigtig lukket en masse kulturberigende personer ind i dette land, der i februar brændte af for rigtig man penge ” det kommer ikke frem, hvad dette har kostet?” politiet er i gang med visitation forskellige steder i landet, ganske almindelige mennesker får brændt deres biler af, Hvad vil i gøre ved det? Skal i have brændt biler af, før i fatter alvoren? Opfyld rigtig mange danskeres ønske, smid de allerværste hel ud af Danmark, vi vil ikke finde os i, at vores gæstfrihed har disse omstændigheder! Vi er ikke langt fra selvtægt! Vil i tage denne risiko?

 

Hvordan kan i lukke øjnene for, at den retsreform der absolut ikke fungere og er måneder bagud med arbejde kan tillade dommere, deres bi jobberi, det var måske en ide med den MEGET høje skat vi betaler i dette land, at få dette stoppet og så må der arbejdes effektivt, med, at få ventetid ned nu.

 

I april var vi i Stockholm, der skete desværre 3 modbydelige mord, Engla mordet og en tysk kvinde der myrdede sin mands børn. De er dømt, dette blev de i august måned. I elsker og rejse i folketinget, prøv og vende blikket mod Sverige, for det er et velfungerende land, i kunne lære rigtig meget!

 

Man må gå ud fra i køre i trafikken som os andre, så har i nok opdaget, at det slår rigtig slemt til med trafiksikkerheden i Danmark, vi har den tvivlsomme ”ære”, at være det land i Europa der har flest dræbte i trafikken. Vores dygtige politi har udtalt, at det ikke går, at vi ikke skal til prøve før vi bliver 70 år, det siger vel sig selv ikke? Sverige har kameraer overalt og ved skoler 30 km zone og dette bliver respekteret, af svenskerne for de har politi og som følge deraf respekt for disse. Man kan for øvrigt gå over en fodgængerovergang, for svenske bilister stopper op, hvis de ikke gør får de en kæmpe bøde!

 

Da vi var i Stockholm var der Ã¥benbart sket noget alvorligt, for der holdt en ganske almindelig politibil pÃ¥ tværs et godt stykke foran os, ville dette være nødvendigt i Danmark var politibilen blevet pÃ¥kørt af en fartidiot desværre er jeg 100 % sikker i min sag.

 

I år har jeg oplevet fire alvorlige færdselsovertrædelser, der kunne og måske har haft dødelig udgang

 

  1. En fuld mand kørte foran os en aften vi var på vej hjem, jeg ringede til politiet, der ikke havde mandskab, at sende! Hvordan tror i min retsfølelse havde det, da vi måtte køre hjem med den modbydelige viden, at et uskyldigt menneske skulle slås ihjel fordi vi ikke har nogen politikere der ved, hvor meget et fungerende politi betyder i et samfund!
  2. Jeg kører i en ny rundkørsel ved slutningen af Holbækmotorvejen, da der imod os i en rundkørsel kører en alt for gammel mand vi kører efter manden der kører ganske forfærdeligt uansvarligt, vi møder en politibil imod os, de gør ikke noget, vi følger ham til Tuse kirke, jeg ringer til politiet og kommer efter lang ventetid igennem til en dame der absolut ikke har den ringeste lokalkendskab, hun spørger mig om jeg har adressen på, hvor jeg er, hvilket jeg selvfølgelig ikke har, jeg ved nok, hvor jeg kører hen en søndag!
  3. Jeg skal handle i Holbæk marinecenter, den vej der er ved megacentret er imidlertidigt lukket, da der kommer ny asfalt på vejen, jeg står sammen med en anden kunde og skal over til min bil, da der på denne lukkede vej, kommer en idiot farende op i lyskurven, der i dagens anledning er lukket, det farer han bare ud i!
  4. Jeg kører til Asnæs for, at handle, jeg kører efter en bilist der kører usikkert og meget langsomt, personen drejer om hjørnet uden, at blinke og kører over i modsatte side af vejen, der kommer en modkørende der må smide sig ud i rabatten, med bankende hjerte ser jeg de kører ind til Aldi som jeg også skal handle i, jeg ser det er en meget gammel kone, der er helt forvirret, jeg ringer til politiet og oplyser nummer, jeg håber de tog sig af denne sag?

 

Det er utrolig dårligt tænkt, at man skal have sin egen læge som man har kendt i mange år til, at forny ens kørekort, der er helt klart en interessekonflikt og bør straks laves om.

 

Hvis i mangler penge, kan i udstyre mig med licens, hver tredje bilist skal have bøde klip osv. i trafikken i dag.

 

 

Med venlig hilsen

 

Vinni Tersløse-Jensen

Rolighedsvej 19

4571 Grevinge

Tlf. 28 25 87 42

 

Mail: [email protected]