Fra: Olaf Gerlach-Hansen [mailto:[email protected]]
Sendt: 6. februar 2009 14:02
Til: [email protected]; Mogens Jensen; Troels Christensen; Naser Khader
Emne: Forslag til opfølgning af Kultur og Udvikling høringen - politisk sammenhæng og par ideer til at skabe slagkraft

Kære Mogens Jensen, Troels Christensen, Karin Nødegaard, Naser Khader og Kultur og Udenrigsudvalget i Folketinget,

Tak for en god høring om kultur- og udvikling i onsdags. Det er jo første gang i Danmarks historien, at området har fået folketingspolitikernes direkte opmærksomhed, og det skal I have tak for kollektivt !

Vedhæftet samt i kopi penslet ind i mailen nedenfor, fremsendes et 3 siders sammenhængende forslag på grundlag af høringens politiske pointer suppleret med nogle ideer, som jeg vurderer er væsentlige at overveje for at få politisk effekt af et initiativ, både i Danmark og internationalt.

Jeg kender indvendinger og politisk-tekniske argumenter, der har været og er på området, bl.a. fordi jeg personligt var nøgleperson i det langstrakte arbejde 1998-2006 med at få Udenrigsministeriets strategi ”Kultur og Udvikling” søsat som ide, formuleret og implementeret. Samt for i processen at koordinere udenrigs-, kultur- og undervisningsministerium, civilsamfund, internationalt o.s.v.. Af samme grund vil jeg gerne drøfte/bidrage til de forskellige opfølgningsmuligheder, hvis nogen af jer har interesse.

Venlig hilsen

Olaf Gerlach-Hansen

International Network for Cultural Diversity

23608500/[email protected]