Kulturudvalget

Folketinget

Christiansborg

1240  København K

 

 

 

22. december 2008

 

 

 

Anmodning om foretræde

 

Danske Dagblades Forening udsendte for et par uger siden publikationen ”I konkur-rence med staten – DR truer dagbladene på nettet”. Den blev fremsendt til alle Folketingets medlemmer og vedlægges desuden i et eksemplar i den postfremsendte udgave af nærværende brev.

 

Foreningen er opmærksom på, at DR har anmodet om og fået foretræde for at redegøre for sine synspunkter på spørgsmålet over for kulturudvalget. DRs foretræde er fastsat til 25. februar 2009.

 

DDF skal tilsvarende anmode om at få lejlighed til ved et foretræde at udbygge sine synspunkter over for kulturudvalget. Ved foretrædet vil DDF være repræsenteret af formanden, chefredaktør, adm. direktør Jens Bebe, og undertegnede samt formentlig en yderligere repræsentant, der meddeles senere.

 

Det ville naturligvis være hensigtsmæssigt med en tidsmæssig sammenhæng mellem DDFs ønskede og DRs aftalte foretræde. Da der imidlertid er bestyrelsesmøde i DDF 25. februar 2009, vil foretrædet ikke kunne finde sted samme dag som DRs, med mindre der er en mulighed om eftermiddagen.

 

Foreningen ser frem til at høre nærmere.

 

Hvis der er behov for flere eksemplarer af publikationen, imødekommer vi det gerne.

 

Med venlig hilsen

Danske Dagblades Forening

 

 

Ebbe Dal

Adm. direktør