<DOCUMENT_START>Høring over bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om erhvervsmæssig handel med dyr (dyrehandlere) (Uddannelseskrav) og bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om erhvervsmæssig handel med og opdræt af hunde samt hundepensioner og hundeinternater (Uddannelseskrav)

 

Justitsministeriet sender hermed udkast til ændring af bekendtgørelse om erhvervsmæssig handel med dyr (dyrehandlere) (Uddannelseskrav) og udkast til ændring af bekendtgørelse om erhvervsmæssig handel med og opdræt af hunde samt hundepensioner og hundeinternater (Uddannelseskrav) i høring. Udkastene er nærmere beskrevet i vedlagte baggrundsnotits.

 

Justitsministeriet skal anmode om, at eventuelle bemærkninger til udkastet er ministeriet i hænde senest mandag den 8. december 2008.

 

Eventuelle bemærkninger bedes sendt pr. e-mail til [email protected]. Ministeriet anmoder i den forbindelse om, at bemærkningerne ikke frem­sendes bÃ¥de pr. brevpost og pr. e-mail.

 

Eventuelle spørgsmål til udkastet kan rettes til fuldmægtig Eddie Omar Rosenberg Khawaja, Dyrevelfærdskontoret, på telefonnummer 72 26 85 41.

 

Med venlig hilsen

 

 

Jens Teilberg Søndergaard