Til de Energi & Miljø politiske ordfører i folketinget.

 

 

 

 

 

 

 

28. november 2008

 

Vedr. energibesparelse i fjernvarmesektoren (besparelser i ledningsnettet)

 

Jeg skriver nu igen, og henviser til min tidligere skrivelse fra den 6 september 2007, desværre kom denne skrivelse lige før der bliv udskrevet valg, hvilket helt sikkert har flyttet fokus fra mit emne, hvilket desværre også kunne se i det lovforslag som I har vedtaget.

 

Med det lovforslag som er vedtaget vedr. besparelser som skal opnås inden fjernvarmesektoren, forstår jeg ikke hvorfor, besparelser opnået i ledningsnettet ikke kommer med i denne ordning.

 

Hvorfor skulle man ikke medtage de besparelser som er til at hentet her og nu, med noget teknik som finde i dag. Det ville gøre en gevaldig stor forskel hvis besparelser opnået i ledningsnettet kom med under denne ordning, det ville fremskynde fjernvarmeværkernes interesse for investering, netop inden for dette område, og spare samfundet for STOR energi tab, og CO2 udslip.

 

Så derfor skriver jeg endnu engang vedr. dette emne til Jer, og håber at I vil give mig medhold i dette og få ændret eller justeret dette lovforslag ASP., således at ”BESPARELSER OPNÅET I LEDNINGSNETTE OGSÅ TÆLLER MED I DE SAMLET BESPARELSER SOM FJERNVARMEVÆRKERNE SKAL OPNÅ.

 

HVAD SKULLE BEGRUNDELSEN VÆRE FOR IKKE AT FORTAGE DENNE LOV ÆNDRING/JUSTERING, DET KOST JO IKKE STATSKASSEN NOGLE PENGE, OG DET VIL FREMSKYNDE TILTAG OMKRING BESPARELSER I LEDNINGSNETTET, OG DERMED SPARE PÅ ENERGIEN OG CO2 UDSLIPPET.

 

Med venlig hilsen

Peter Larsen

JPL Proces Optimering ApS

Hvilebækvænge 23

3520 Farum

tlf. 4495 5914

e-mail: [email protected]

www.jpl-opt.dk