Departementet

Holmens Kanal 22

1060 København K

 

Tlf. 3392 9300

Fax. 3393 2518

E-mail [email protected]

 

THA/ J.nr. 2008-6311

Folketingets Socialudvalg

 

 

 

 

 

Dato: 17. september 2008

 

 

 

Under henvisning til Folketingets Socialudvalgs brev af 29. august 2008 følger hermed velfærdsministerens endelige svar på spørgsmål nr. 484 (SOU Alm. del) stillet efter ønske fra Lone Dybkjær (RV).

 

­

 

Spørgsmål nr. 484:

 

”Ministeren anmodes om at indhente et forslag fra Danske Handicaporganisationer om, hvorledes målgruppen for servicelovens § 100 kan defineres, således at Folketingets intentioner med bestemmelsen genoprettes, svarende til praksis forud for Ankestyrelsens principafgørelse C-27-07, og således at ydelsen i størst muligt omfang målrettes mod de personer, der har det største behov, samt under hensyn til at administrationen i videst muligt hensyn forenkles.”

 

Svar:

 

Jeg er af den opfattelse, at det ikke er en opgave for mig som minister på Folketingets vegne at rette henvendelse til en interessepolitisk organisation som DH og anmode om forslag til, hvordan målgruppen for servicelovens merudgiftsbestemmelse kan defineres. Hvis et folketingsmedlem er usikker på DH’s politiske tilkendegivelser, mener jeg, at det må være naturligt, at pågældende selv retter henvendelse til DH.

 

 

Karen Jespersen

 

/ Karin Ingemann