Hermed sendes besvarelse af spørgsmål nr.<DOCUMENT_START> 756 (Alm. del), som Folketingets Retsudvalg har stillet til justitsministeren den 22. maj 2008.

 

 

 

Lene Espersen

/

 Ole Hasselgaard

 


Spørgsmål nr. 756 fra Folketingets Retsudvalg (Alm. del):

 

”Det fremgår bl.a. af ministerens svar på spørgsmål 699, at Familiestyrelsen i anledning af artiklerne i Politiken også har taget initiativ til et møde med Børns Vilkår, Landsorganisationen af Kvindekrisecentre (LOKK) samt Mødrehjælpen. Mødet forventes afholdt i løbet af sommeren 2008.

Vil ministeren i fortsættelse af mødet om forældreansvarsloven 20/5-08, jf. alm. del - bilag 352, være indstillet på at indbyde udvalget til et nyt møde, når det nævnte møde har været afholdt, med henblik på en orientering af udvalget herom?”

Svar:

 

Justitsministeriet kan oplyse, at Familiestyrelsen afholder møde med Børns Vilkår, Landsorganisationen af Kvindekrisecentre (LOKK) samt Mødrehjælpen den 23. juni 2008.

 

Når mødet har været afholdt, vil jeg skriftligt orientere udvalget om mødets indhold. Jeg vil herudover naturligvis være indstillet på at indbyde udvalget til et møde, hvis udvalget i forlængelse af den nævnte skriftlige orientering finder, at der er behov for det.