Hermed sendes besvarelse af spørgsmål nr.<DOCUMENT_START> 1091 (Alm. del), som Folketingets Retsudvalg har stillet til justitsministeren den 8. september 2008.

 

 

 

Brian Mikkelsen

/

 John Vestergaard

 


Spørgsmål nr. 1091 fra Folketingets Retsudvalg (Alm. del):

 

”Ministeren bedes i forlængelse af svaret på REU alm. del - spørgsmål 932 om, hvor mange ressourcer der er overflyttet fra Rigspolitiet til kredsene, oplyse fordelingen på alle kredsene.”

 

Svar:

 

Justitsministeriet har til brug for besvarelsen af spørgsmålet anmodet Rigspolitiet om en udtalelse, der har oplyst følgende:

 

”Som oplyst i besvarelsen af spørgsmål nr. 563 og nr. 932 er Rigspolitiet i de seneste par år blevet reduceret med netto ca. 235 medarbejdere. Rigspolitiet har således i perioden fra ultimo 2005 til primo april 2008 afgivet i alt ca. 425 medarbejdere, og ca. 190 medarbejdere er tilgået Rigspolitiet.

 

De frigjorte lønmidler i Rigspolitiet er indgået i den samlede lønbevilling, der er fordelt til kredsene. Det er derfor ikke muligt at identificere de enkelte medarbejdere eller at redegøre nærmere for fordelingen af medarbejdere på de enkelte kredse.”