Hermed sendes besvarelse af spørgsmål nr.<DOCUMENT_START> 1047 (Alm. del), som Folketingets Retsudvalg har stillet til justitsministeren den 21. august 2008.

 

 

 

Brian Mikkelsen

/

 Lars Hjortnæs

 


Spørgsmål nr. 1047 fra Folketingets Retsudvalg (Alm. del):

 

”Hvor mange af punkterne i mødereferaterne (bilag 3 + 4 i "Redegørelse vedr. forholdene for de indsatte på politigårdens fængsel", som er omdelt som alm. del - bilag 500) er der fulgt op på?”

 

Svar:

 

Det fremgår af de to mødereferater, som der er henvist til i spørgsmålet, at talsmanden på de to møder med afdelingsledelsen har rejst en lang række punkter af forskellig karakter. Der er bl.a. tale om spørgsmål om indkøb af en støvsuger, indkøb i butikken, renovering af badeværelserne og forbedring af skolestuen.

 

Direktoratet for Kriminalforsorgen har oplyst, at man til brug for besvarelsen af spørgsmålet har indhentet en udtalelse fra Københavns Fængsler, hvorunder Politigårdens Fængsel hører.

 

Nogle af de punkter, der er nævnt i referaterne, er der redegjort for i besvarelserne af spørgsmål nr. 1045 og 1046 fra Folketingets Retsudvalg (Alm. del), hvortil der henvises.

 

Københavns Fængsler har oplyst, at der herudover er iværksat forskellige tiltag for så vidt angår de øvrige punkter, der er rejst på de to møder.