STATSMINISTERIET

                                                                                                        Dato:  30/5 2008

 

 

Statsminister Anders Fogh Rasmussens svar på spørgsmål nr. 48 (PØU alm. del) stillet af Det Politisk-Økonomiske Udvalg.

 

 

 

 

Spørgsmål:

 

”Som opfølgning på ministerens besvarelse af samrådsspørgsmål C og D bedes ministeren oversende en kopi af den omtalte analyse af Statsministeriets arbejdsgange og de anbefalinger der fremgår heraf og en kopi af de nye arbejdsgange, der ifølge oplysningerne under samrådet den 30. april 2008, skulle være trådt i kraft i august 2007.”

 

 

 

Svar:

 

Statsministeriets sagsgangsanalyse er et internt dokument, der detaljeret beskriver Administrationsafdelingens interne arbejdsgange og procedurer med benævnelse af enkeltpersoners navne og deres konkrete arbejdsopgaver.

 

Der er både tale om en beskrivelse af de regnskabsmæssige arbejdsgange og en række andre administrative arbejdsgange, herunder sikkerhedsmæssige forhold. Jeg finder ikke, at dette dokument, der er udarbejdet til Statsministeriets interne brug, egner sig til egentlig offentliggørelse.

 

./.

I stedet oversendes vedlagte resumé af sagsgangsanalysens væsentligste konklusioner og anbefalinger samt en beskrivelse af, hvorledes Statsministeriet har fulgt op på analysens anbefalinger og konklusioner.