Folketingets Politisk-Økonomiske Udvalg

Christiansborg

1240 København K

 

 

Det Politisk-Økonomiske Udvalg har i brev af 18. juli 2008 stillet følgende spørgsmål nr. 305 (alm. del), som hermed besvares. Spørgsmålet er stillet efter ønske fra Frank Aaen (EL).

 

 

Spørgsmål nr. 305:

”Ministeren omtalte under samrådet i udvalget fredag d. 18. juli, at man i ministeriet havde 11 ringbind med bilag vedr. møder og arrangementer, og man blandt disse 11 ringbind havde fundet 34 arrangementer, som Venstre retteligen burde have betalt. Ministeren anmodes i den anledning om at redegøre for, hvor meget af de 11 ringbind som vedrører Venstre-arrangementer, hvor mange møder som Venstre sammenlagt har haft i ministeriet eller som ministeriet har lagt ud for, og hvor mange procent de 34 møder er af de samlede Venstre-arrangementer, som har været i ministeriet eller som ministeriet har lagt ud for?”

 

 

Endeligt svar:

Som omtalt i samrådet den 18. juli 2008 er der i Beskæftigelsesministeriet foretaget en gennemgang af kalender og bilag, der omfatter 11 ringbind.

 

Bilag for de udgifter, der er håndteret efter den gældende instruks om, at regninger fra parti-interne møder skulle sendes til Venstre, er blevet sendt til Venstre og indgår derfor ikke i de 11 ringbind.

 

 

Venlig hilsen

 

 

 

 

Claus Hjort Frederiksen