Departementet

Holmens Kanal 22

1060 København K

 

Tlf. 3392 9300

Fax. 3393 2518

E-mail [email protected]

www.vfm.dk

 

 

LOH/ J.nr. 2008-4277

Folketingets Politisk-Økonomiske Udvalg

 

 

 

 

 

Dato: 19. juni 2008

 

 


 

 

 

Under henvisning til Folketingets Politisk-Økonomiske Udvalgs brev af 16. juni 2008 følger hermed velfærdsministerens foreløbige svar på spørgsmål nr. 263 (PØU alm. del). Spørgsmålet er stillet efter ønske fra Morten Bødskov (S).

 

­

 

 

Spørgsmål nr. 263:

 

” Under henvisning til PØU alm. del – bilag 114 vedrørende oversigt over pressekontakt i forbindelse med de Konservative ministres valgkamp i 2005/Venstres ministres valgkampagne i 2007, bedes ministeren redegøre for ministerens kontaktpersons daværende ansættelsesforhold og hvilket arbejde, der skulle udføres af den anførte kontaktperson. I den forbindelse bedes oversendt den korrespondance, som den enkelte kontaktperson havde i perioden op til og under valgperioden, der vedrører forberedelse til folketingsvalg, afholdelse og forberedelse af valgmøder og andre valgrelaterede aktiviteter, herunder eksempelvis kontakt med ministerens valgkreds, ministerens partisekretariat/partiorganisation og øvrige bidragydere til ministerens valgkampsforberedelse og aktiviteter.”

 

 

Svar:

 

En besvarelse af spørgsmålet giver anledning til overvejelser af principiel karakter. Når disse overvejelser er afsluttet, skal jeg vende tilbage med et endeligt svar.

 

Spørgsmålet forventes besvaret endeligt snarest.

 

 

 

Karen Jespersen

 

/ Lone Sand Kjærgaard