Folketingets Politisk-Økonomiske Udvalg

Christiansborg

1240 København K

 

 

 

 

 

 

Det Politisk-Økonomiske Udvalg har i brev af 16. juni 2008 stillet følgende spørgsmål nr. 258 (alm. del), som hermed besvares. Spørgsmålet er stillet efter ønske fra Morten Bødskov (S).

 

 

Spørgsmål nr. 258:

”Under henvisning til PØU alm. del – bilag 114 vedrørende oversigt over pressekontakt i forbindelse med de Konservative ministres valgkamp i 2005/Venstres ministres valgkampagne i 2007, bedes ministeren redegøre for ministerens kontaktpersons daværende ansættelsesforhold og hvilket arbejde, der skulle udføres af den anførte kontaktperson. I den forbindelse bedes oversendt den korrespondance, som den enkelte kontaktperson havde i perioden op til og under valgperioden, der vedrører forberedelse til folketingsvalg, afholdelse og forberedelse af valgmøder og andre valgrelaterede aktiviteter, herunder eksempelvis kontakt med ministerens valgkreds, ministerens partisekretariat/partiorganisation og øvrige bidragsydere til ministerens valgkampsforberedelser og aktiviteter.”

 

 

Endeligt svar:

Som opfølgning på min foreløbige svar af 27. juni 2008, som blev fremsendt til udvalget den 30. juni 2008, skal jeg henvise til mit endelige svar på spørgsmål 182, stillet af Det Politisk-Økonomiske Udvalg den 13. juni 2008.

 

 

Venlig hilsen

 

 

 

 

Claus Hjort Frederiksen