Dato:

4. juni 2008

Kontor:

Kommunikationsenheden

J.nr.:

2008/0039-59

Sagsbeh.:

TBW

 

 

 

Besvarelse af spørgsmål nr. 126 – alm. del stillet af Folketingets Politisk-Økonomisk Udvalg til ministeren for flygtninge, indvandrere og integration den 21. maj 2008.

 
Spørgsmål:
”Ministeren bedes fremsende en opgørelse over de samlede udgifter til medarbejdere i 2007, der havde arbejdsopgaver relateret til intern og ekstern kommunikation, kommunikationsrådgivning, presse og medier, herunder studentermedarbejdere, pressemedarbejdere, pressekonsulenter, pressechefer, kommunikationsmedarbejdere, kommunikationskonsulenter, kommunikationschefer og særlige rådgivere, fordelt på hver enkelt styrelse og institution i ministeriet samt inddelt i stillingskategori.”

Svar:
I 2007 var de samlede udgifter i Integrationsministeriet til medarbejdere, der direkte havde arbejdsopgaver relateret til intern og ekstern kommunikation, kommunika-tionsrådgivning, presse og medier, herunder studentermedarbejdere, pressemedar-bejdere, pressekonsulenter, pressechefer, kommunikationsmedarbejdere, kommu-nikationskonsulenter, kommunikationschefer og særlige rådgivere, i alt kr. 3.106.652.

Udgifterne fordeler sig på i alt otte medarbejdere, jf. spørgsmål 125 – alm. del.
 
I 2007 var de samlede udgifter i Udlændingeservice til medarbejdere, der direkte havde arbejdsopgaver relateret til intern og ekstern kommunikation, kommunika-tionsrådgivning, presse og medier, herunder studentermedarbejdere, pressemedar-bejdere, pressekonsulenter, pressechefer, kommunikationsmedarbejdere, kommu-nikationskonsulenter, kommunikationschefer og særlige rådgivere, i alt kr. 2.129.455,28.

Udgifterne fordeler sig på i alt seks medarbejdere, jf. spørgsmål 125 – alm. del.