Folketingets Politisk-Økonomiske Udvalg

Christiansborg

1240  København K

Dato             2. juni 2008

Dok.id        680775

J. nr.           004-u13-3

  

 

Det Politisk-Økonomiske Udvalg har i brev af 21. maj 2008 stillet mig følgende spørgsmål 121 (PØU alm. del), som jeg hermed skal besvare.

 

Spørgsmål nr. 121:

 

"Ministeren bedes fremsende en opgørelse over det samlede antal medarbejdere i 2008, der har arbejdsopgaver relateret til intern og ekstern kommunikation, kommunikationsrådgivning, presse og medier, herunder studentermedarbejdere, pressemedarbejdere, pressekonsulenter, pressechefer, kommunikationsmedarbejdere, kommunikationskonsulenter, kommunikationschefer og særlige rådgivere, fordelt på hver enkelt styrelse og institution i ministeriet samt inddelt i stillingskategori".

Svar:

 

Jeg kan oplyse, at jeg kun nævner de styrelser og institutioner, der i 2008 har medarbejdere ansat i forbindelse med intern og ekstern kommunikation, og at jeg ikke medtager selskaber, som er helt eller delvis ejet af Transportministeriet.

I departementet er der en pressechef og en særlig rådgiver.

I Naviair er der en informationschef og fire kommunikationsmedarbejdere.

I Vejdirektoratet er der en pressechef, seks kommunikationsmedarbejdere, en kommunikationskonsulent, en teknisk assistent, tre webredaktører, tre journalister og fem informationsmedarbejdere.

I Kystdirektoratet er der en kommunikationschef.

I Banedanmark er der en kommunikationschef, en kommunikationskonsulent, en kommunikationsrådgiver, tre redaktører af intranet/ medarbejderblad, en pressemedarbejder, som er freelancer og en sekretær.

I Trafikstyrelsen er der fire AC-fuldmægtige ansat til kommunikation heraf to projektansatte i forbindelse med København-Ringsted projektet.

 

I Statens Luftfartsvæsen er der en informationschef og en informationsmedarbejder.

 

Med venlig hilsen

 

 

Carina Christensen