Folketingets Kulturudvalg

Christiansborg

1240 København K

 

22. februar 2008

 

 

Hermed fremsendes svar på spørgsmål nr. 62 (alm. del), Posthus Teatret, stillet af Folketingets Kulturudvalg den 7. februar 2008.

 

 

 

Brian Mikkelsen

 


Spørgsmål nr. 62

(alm. del), Posthus Teatret

Skrivelse af d. 7. februar 2008

 

Svar til Folketingets Kulturudvalg fra kulturministeren.

 

Spørgsmål:

 

"Ministeren bedes kommentere det materiale, som Posthus Teatret anvendte i forbindelse med sit foretræde for udvalget onsdag den 6. februar 2008, jf. KUU alm. del - bilag 84."

 

Svar:

Der rejses ingen nye væsentlige forhold i det materiale, som Posthus Teatret anvendte i forbindelse med sit foretræde for Kulturudvalget onsdag den 6. februar 2008 set i sammenligning med den henvendelse fra Posthus Teatret fra d. 22. januar 2008, som Kulturudvalget tidligere har bedt mig om at kommentere.

 

Jeg vil derfor tillade mig at referere til min tidligere besvarelse af den 6. februar 2008, hvori jeg blandt andet gør rede for, at i spørgsmål mellem Posthusteatret og udlejer har hverken Det Danske Filminstitut eller Kulturministeriet nogen myndighed.

 

Ligeledes med henvisning til mit tidligere svar kan jeg oplyse, at Det Danske Filminstitut har orienteret Posthus Teatret om, at de kan ansøge Filminstituttet om midler til etablering og indretning af lokaler andet steds, hvis problemerne med støjgener ikke kan løses af andre veje.