Regionale spillesteder

 

Hvad kan der søges til

 

Kunstrådets Musikudvalg indgår aftaler med regionale spillesteder i henhold til musikloven.

Kunstrådets Musikudvalg har besluttet, at de regionale spillesteder i kontraktperioden 2009-2012 skal fremstå og virke som dynamiske og musikalske kraftcentre, vækstcentre og spillesteder, som desuden internt og i sit regionale virkeområde skal:

 


Kunstrådets Musikudvalgs har valgt at kategorisere regionale spillesteder i nedenstående kategorier (et spillested kan godt høre til i flere kategorier).

Under den fælles benævnelse regionale spillesteder skelner Musikudvalget mellem følgende spillesteder:

 

  1. Spillesteder med en specifik genre
  2. Spillesteder med specifikke genrer
  3. Spillesteder med regionalt afgrænsede opgaver eller andre særligt definerede opgaver


Spillestedets konkrete ansøgning skal indeholde:

 


De nuværende 20 regionale spillesteder er:

Stengade 30, Vega, Loppen, Copenhagen Jazzhouse, Gimle, Stars, Skråen, Studenterhuset, Fermaten, Musikcafeen, Train, Voxhall, Tobakken, Rytmeposten, Bornholms Musikhus, Sønderborghus, Toldkammeret, Paletten, Godset i Kolding og Global Copenhagen.

 

 

 

Hvem kan søge

Rytmiske spillesteder i Danmark, som har skriftlig bekræftelse på, at der foreligger en lokal medfinansiering af spillestedets musikdrift i aftaleperioden.

 

Yderligere information

 

Informationsmøde
KunstrÃ¥dets Musikudvalg har afholdt informationsmøde for spillesteder og kommuner tirsdag d. 23. oktober 2007 i Odense.

 

Besøgsrunde
Kunstrådets Musikudvalg vil besøge udvalgte spillesteder i uge 7-8 i 2008, inden den endelige afgørelse træffes ultimo marts 2008.