ØKONOMI- OG ERHVERVSMINISTEREN

 

 

Eksp.nr. 504540

 

5. december 2007

Besvarelse af spørgsmål 2 alm. del stillet af Erhvervsudvalget den 30. november 2007.    

 

 

 

 

 

1 bilag

 

 

 

Spørgsmål 2:

Ministeren bedes kommentere henvendelsen af 10. oktober 2007 fra Genvindingsindustrien vedrørende den politiske aftale om den fremtidige organisering af affaldssektoren.

 

Svar:

GenvindingsIndustriens henvendelse har ligeledes været forelagt Folke-tingets Miljø- og Planlægningsudvalg. Miljøministerens svar på henven-delsen, som jeg kan henholde mig til, vedlægges som bilag.

 

Som led i den politiske aftale om den fremtidige organisering af affalds-sektoren har der i løbet af sommeren og efteråret været ført en række drøftelser med de involverede parter, herunder GenvindingsIndustrien, i Miljøministeriet. Der har desuden tidligere været nedsat en arbejds­gruppe, der drøftede den fremtidige organisering af affaldssektoren, og hvor der var repræsentanter fra relevante ministerier og organisationer.

 

De spørgsmål, som GenvindingsIndustrien rejser, har været inddraget i arbejdsgruppens overvejelser. Arbejdet med udmøntning af den politiske aftale er endnu ikke slut, jf. miljøministerens svar til Folketingets Miljø- og Planlægningsudvalg.

 

 

 

 

 

 

 

ØKONOMI- OG ERHVERVSMINISTERIET

Slotsholmsgade 10-12

1216 København K

 

Tlf.           33 92 33 50

Fax          33 12 37 78

CVR-nr    10 09 24 85

[email protected]

www.oem.dk