Hej med Jer.

 

Jeg er en fjortenårig dreng fra Charlottenlund, og jeg har fået en genial idé, nemlig gratis/statsbetalt trådløst Internet også kaldet Hotspots.

Hotspots er findes allerede, men min idé er at få det statsbetalt.

 

Konceptet ”hotspots” går ud på at man vælger nogle centrale punkter forskellige steder i Danmark, så udstyrer man de udvalgte steder med meget kraftigt trådløst Internet, på den måde kan alle i en stor radius rundt om punktet tilslutte sig nettet, måske 100 mennesker eller mere. Dvs. at  man betaler meget mindre, end hvis man kun skulle betale for sig selv (selvsagt fordi 100 mennesker deler en regning).

 Problemet er at hos mange Internet udbydere; koster det meget, pr. person bare at få adgang til Hotspots.

 

Mit forslag går så ud på at staten betaler, det er der flere grunde til at jeg mener.

For det første er Internet min generations bibliotek, det er der man læser alt hvis man ved vide noget. Og alt ligger på nettet, det vil generelt fremme danskernes viden, også vil det være et godt alternativ til Aviser og TV.

Man kan så modargumentere med at stort set alle har Internet i forvejen, men det er ingen udskydning. For det første skal ALLE kunne have adgang til det, og specielt som studerende er det højst nødvendigt (det har en pige fra min klasse følt på egen krop!).

For det andet mener jeg at jo mere staten styre, og jo mindre de private styre, jo bedre.

SÃ¥ vil jeg hellere betale mere skat (selvom at jeg ikke rigtigt betaler skat endnu.).

 

Men den optimale økonomiske løsning ville selvfølgelig være at regeringen ville være med til, at udarbejde en skattereform. I så fald er jeg sikker på at det ville være en bagatel at lave statsbetalte Hotspots.

 

Fortsat godt nytår,

Nikola Gøttsche

Ordrupvej 112 a-3

2920      Charlottenlund

2921      Email: [email protected]

2922      Telefon 20229639 Â