Udenrigsudvalget

 

Til:

Dato:

Udvalgets medlemmer og stedfortrædere

12. august 2008

Invitation til møde med israelske essay-vindere

 

Som tidligere meddelt pr. mail af 23. juli 2008 kommer fire israelske studerende pÃ¥ besøg i København i næste uge i forbindelse med, at de har vundet en essay-konkurrence med titlen ”How small countries globalise – the Case of Denmark and Israel”.

I den anledning er der arrangeret møde med Udenrigsudvalget

onsdag den 20. august 2008 kl. 16.00 – 16.50 i vær. 2-133.

Formålet med mødet er at give de studerende indblik i folketingsarbejdet og dansk udenrigspolitik (evt. med fokus på Mellemøsten).

Programmet for deres tur omfatter besøg ved en række centrale danske institutioner, hvor de kan opnå kendskab til danske tilgange til emner som demokrati, rettigheder, medier, økonomi, forskning, innovation, klima og miljø m.v.

Essay-konkurrencen er gennemført af den danske ambassade i Tel Aviv i samarbejde med Tel Aviv University, hvor alle fire er studerende og i slutningen af deres studier pÃ¥ det samfundsvidenskabelige fakultet.

Interesserede bedes tilmelde sig senest den 15. august 2008 pr. mail til [email protected]. De, der allerede har tilkendegivet interesse for at deltage, bedes bekræfte, at de fortsat har mulighed for at deltage.

 

Med venlig hilsen

 

 

Amalie Andresen,

udvalgsassistent