Pressemøde hos UNDP den 3. juli 2008

FN præsenterer i denne uge rapporten 'Creating Value for All: Strategies for Doing Business with the Poor'. Rapporten viser, at erhvervslivet skal spille en langt mere offensiv rolle, hvis verden skal indfri sine mål om at halvere fattigdommen inden år 2015. Et studie af 50 cases fra hele verden viser, at en af de mest effektive måder at hjælpe fattige ud af fattigdom på... er at handle med de fattige!

Rapporten præsenteres af Christian Thommesen, som er direktør for FN's Udviklingsorganisations privat sektor division. Christian Thommesen har i adskillige år desuden været en af Norges mest kendte erhvervsledere.

På pressemødet deltager også ambassadør Ib Petersen, chef for Sydgruppen, som vil fortælle om Udenrigsministeriets arbejde på dette felt og samarbejdet med FN på området.

Pressemødet finder sted:
Tid: Torsdag den 3. juli kl. 11:30 - 12:00
Sted: Poul Grosen konference center, FN-bygningen, Midtermolen 3, København

Pressemødet vil foregå på dansk og norsk. Der vil efterfølgende være mulighed for interview. Christian Thommesen ankommer til Danmark onsdag den 2. juli ved 19-tiden og er om aftenen til rådighed for interview.

Efter lanceringen i Danmark rejser Christian Thommesen videre til Stockholm og Oslo, hvor rapporten præsenteres de efterfølgende dage.

 

Venlige hilsner

Picture (Metafile)

Henrik Kastoft
Communication Officer

UNDP Nordic Office
Midtermolen 3
DK - 2100 Copenhagen
Denmark

Phone: + 45 35 46 70 00
Direct: + 45 35 46 71 54
Mobile: +45 51 23 28 24
Email: [email protected]

www.undp.dk

Picture (Metafile)