Trafikudvalget

 

Til:

Dato:

Udvalgets medlemmer og stedfortrædere

11. december 2007

Høring om Infrastrukturkommissionens rapport.

 

På udvalgsmødet torsdag den 6. december aftalte udvalget at ville tage initiativ til en høring om Infrastrukturkommissionens rapport, når denne foreligger.

 

Teknologirådet er siden blev spurgt, om de vil arrangere en sådan høring for udvalget og det vil de gerne.

 

Proceduren er, at Teknologirådet nu vil udpege en projektleder, der har ansvaret for tilrettelæggelsen af høringen og samtidig skal udvalget nedsætte en planlægningsgruppe, som Teknologirådet aftaler de nærmere detaljer i høringen med. I den forbindelse vil der blive holdt et opstartsmøde med udvalgets planlægningsgruppe, hvor Teknologirådet vil høre nærmere om udvalgets forventninger til høringen.

 

Derefter udarbejder Teknologirådet et udkast til program, som drøftes med planlægningsgruppen.

 

I første omgang skal udvalget således nedsætte en planlægningsgruppe, der tager sig af den videre dialog med Teknologirådet og udvalgets formand foreslår, at planlægningsgruppen kommer til at bestå af 5 medlemmer i form af: Udvalgsformanden samt 2 medlemmer fra hver af de 2 valggrupper (V, DF, K henholdsvis S, SF, RV og EL).

 

De 2 valggrupper bedes således oplyse på udvalgsmødet torsdag den 13. december, hvilke 2 medlemmer fra den enkelte valggruppe, der skal indgå i planlægningsgruppen.

 

Med venlig hilsen

 

Jesper Thinghuus,

udvalgssekretær