16. juni 2008

PRESSEMEDDELELSE

Skatteudvalget besøger London

 

Skatteudvalget tager på studietur til London i dagene 18. – 20. juni 2008. Formålet med studieturen er at studere og diskutere aktuelle britiske skattepolitiske spørgsmål og de nyeste og kommende ændringer i de britiske skatte- og afgiftsregler.

 

Hovedtemaerne for rejsen er den britiske skattepolitik og skattedebat, herunder navnlig de britiske ændringer inden for kapitalgevinstbeskatning, beskatning af non-domicil, selskabsskat, forenkling af erhvervsbeskatning, arvebeskatning og personlig beskatning.

 

Udvalget vil endvidere blive orienteret om den generelle økonomiske og politiske situation i UK og den seneste økonomiske og finansielle udvikling, herunder det britiske finanslovsforslag og budgetprocessen.

 

Udvalget har til belysning af ovennævnte emner aftalt møder med: HM Treasury, The Institute for Fiscal Studies, det britiske overhus Economic Affairs Sub-Committee on the Financial Bill,  det britiske underhus Committee of Fiscal Affairs,  Confederation of British Industry og International Financial Services London,

 

Programmet for turen kan ses her:

http://www.ft.dk/Samling/20072/almdel/SAU/bilag/189/index.htm

 

Følgende medlemmer deltager på turen:

Niels Helveg Petersen (RV), formand,

Anders Samuelsen (NY), næstformand,

Torsten Schack Pedersen (V),

Karsten Lauritzen (V),

Nick Hækkerup (S),

John Dyrby Paulsen (S) og

Lars Barfoed (KF).

 

De samlede udgifter for turen er anslået til ca. 62.400 kr.

 

Yderligere oplysninger:

Udvalgssekretær Jacob Ravn 3337 3892

Udvalgssekretær Liza Christensen 3337 5521