Kære justitsminister, og politikere !                                                     

 

Politireformen !                                                                             Thurø, d. 11.juni 2008.

 

Jeg ved ikke, hvorfra I bliver informeret om tingenes tilstand ude i politiregionerne.

 

Men jeg kan i hvert fald se og høre, at justitsministeren, medmindre hun taler mod bedre vidende, og det tror jeg dog ikke om hende, taler om, at det går godt i politiregionerne, i et svar til Erik Bonnerups bemærkninger om, at politireformens indførelse ikke virker efter hensigten mht. frigørelse af 6-800 mand.

 

Det går ikke ude i Politiregionerne. Det har han bestemt ret i,uanset om Rigspolitichefen og de Øverste Ledelser siger noget andet. Det kan godt være, at det går planmæssigt. Men så har man altså forregnet sig, for arbejdsbetingelserne for personalet, og det være sig alle personalegrupper,m og servicen overfor borgerne er blevet så markant ringere, at protesten nu kommer indefra politiets egne rækker, bl.a. fra mig selv, som har været ansat i 38 år og aldrig oplevet noget lignende.

Her er virkelig reform for reformerings skyld, ikke for borgernes.

 

Lad mig lige vedlægge min kritiske skrivelse af 3. juni 2008 til Øverste Ledelse af Fyns politi, som fil.

 

Som delsvar på dette brev har jeg fået oplyst, at der er mandskabsmangel, og at man forsøger at omstrukturere for at skaffe ressourser, og det gør man ved at nedlægge døgnberedskabet i kystbyerne, Faaborg/Assens, Middelfart, Nyborg og trække dem ind til Odense. Det skal fortsat være beredskab i Svendborg. De har nu fået besked på, at fra at arbejde hver 3. weekend, kan du nu pr. 1/9-08 se hen til, at skulle arbejde hver 2.  Det var ikke, hvad der var ”kortene”, da stillingsopslagene til ”ønskerunden” var ude. Man forringer i den

 

Man mangler ca. 90 mand på Fyn. Der er ikke penge til dem.

Det forlyder, at der er 50 mand, som står på spring for at komme til Fyn, men man vil ikke have dem. De er for dyre. I stedet så vil man ansætte prøvebetjente. De er nemlig billigere.

Men …herre jemeni, tror jeg det hedder.

Disse prøvebetjente indgår i normaltivet, men er ikke til disposition det første halve år, da de er på politiskole i København. Og skal ydermere flere skolekurser indenfor de første 3 år.

Hvor hovedløst kan det være.

 

Nu senest – hvor det viser sig ikke at køre i Særlov i Odense, vil man omstrukturere ved at trække flere personaler ind til Odense. Derved ødelægger man Særlov, Svendborg, som kører fornuftigt.

Det er ligesom om, at fordi, det ikke kører i Odense, vil man omorganisere sig ud af problemerne.

Jamen, betyder personalet og deres arbejdsglæde/iver da slet intet mere.

Man er ved at smadre dansk politi.

Jeg har fået så mange støttetilkendegivelser på min skrivelse til Øverste Ledelse, til trods for at jeg kun sendte den til Øverste Ledelse, og ledelsesgruppen lige under Øverste Ledelse samt til Fyns politiforening. Dvs. andre har rundtsendt den.

 

Med venlig hilsen

 

Gert Jepsen,

Kukkervænget 21, Thurø,

5700 Svendborg,

Ansat ved Fyns Politi, Særlov Svendborg.

Mail. [email protected] mob. 22997140