Folketingets Miljø- og Planlægningsudvalg

 

Christiansborg

J.nr. 001-00339

1240 København K

 

  

Den 29. april 2008

 

 

 

 

Jeg vil gerne takke for invitationen til udvalgets studierejser i det kommende år, som jeg ser frem til at deltage i.

 

Som det er praksis, vil Miljøministeriet være behjælpelig med den praktiske gennemførelse af udvalgets studierejser, herunder udarbejdelse af rejseprogrammer m.v., ligesom jeg forudsætter, at Klima- og Energiministeriet tilsvarende er behjælpelig med forberedelsen og gennemførelsen af de for dette ministerium relevante rejser.

 

For så vidt angår ønsket om korte studierejser til Sverige med fokus på svensk naturpolitik og til Berlin med fokus på bæredygtig byudvikling, vil jeg foreslå, at disse rejser gennemføres i uge 37 (Sverige) og uge 47 (Berlin). Jeg vil inden sommerferien vende tilbage til udvalget med forslag til program for disse 2 rejser.

 

For så vidt angår den indenlandske studietur om miljøteknologi i august, vil der snarest blive oversendt et udkast til program herfor.

 

Herudover vil jeg, i samarbejde med Klima- og Energiministeren, snarest muligt forelægge udvalget en første skitse til et program for udvalgets store tur til næste forår med et forslag til valg af land.

 

Endelig vil jeg gerne forsikre udvalget om, at jeg vil fortsætte den eksisterende praksis med at holde udvalget tæt og løbende orienteret om mine og ministeriets internationale aktiviteter.

 

 

 
 

 

 

 


       Troels Lund Poulsen                   

/

    Carsten Møberg Larsen