Fra: Rasmus Mariegaard DR Juridisk og Politisk Sekretariat [mailto:[email protected]]
Sendt: 28. maj 2008 13:26
Til: Karin Nødgaard
Cc: Henriette Rald DR Kommunikation
Emne: Invitation til kulturudvalget

Kære Karin Nødgaard,

 

 

Det er mig en fornøjelse hermed at kunne fremsende udkast til program for Folketingets Kulturudvalg ved et besøg her i DR. Vi håber, at det i form og indhold passer ind i dine og udvalgets ønsker.

 

Vi foreslår, at temaet for mødet bliver "DR for børn og unge" og forløber i tre faser. Først får udvalgets medlemmer mulighed for at følge produktionen af TV for børn og unge. Dernæst opridser en DR-ekspert Børnenes mediebillede i dag og i morgen - dvs. fortæller om alle de medietilbud og -muligheder, der venter børn og unge. Som det sidste indslag vil en DR redaktør eller chef forklare om de værdier, privilegier og vilkår, der ligger til grund for DRs produktion af B&U indhold. Begge disse oplæg afsluttes med spørgsmål-svar seancer, hvor udvalgsmedlemmerne kan få mulighed for at spørge og kommentere.

Det samlede program ses herunder samt vedhæftet. Vi er naturligvis åbne over for at tilpasse programmet efter jeres ønsker og behov.

 

Med hensyn til tidspunkt foreslår vi, at det bliver en gang i oktober eller november. Allerbedst er nok onsdag d. 1. oktober, hvor vi kan byde ind med Sigurd Barett og Operaen samt produktion af serien Danseskolen. Alternativt kan også den 22/10, 29/10, 12/11, 19/11 og 26/11 passe fint.

 

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller forslag til ændringer i programmet, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte mig eller Henriette.

 

Venlige hilsner

 

Rasmus

 

--------------------------------------------------------------------------------------------
Rasmus Mariegaard
Public affairs konsulent, DR Juridisk og Politisk Sekretariat

DR
DR Byen
Emil Holms Kanal 20, opg. 3-4
DK-0999 København C
T +45 35 20 30 40
M +45 28 54 36 89
[email protected]

www.dr.dk
--------------------------------------------------------------------------------------------