Udvalget for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri (FLF) Alm. del

Samling: 2007-08 (2. samling)

Samrådsspørgsmål AL

Hvordan forholder ministeren sig til den omstændighed, at Fødevarestyrelsen ikke har opfyldt de krav, som Folketinget har stillet om mere kontrol med importeret kød, nu hvor det viser sig, at Fødevarestyrelsen kun har udført ca. 80 pct. af de lovede kontroller, som er et resultatmål i Fødevarestyrelsens resultatkontrakt for 2007?
Dato: 10-07-2008
Status: Besvaret
Afholdelse af samrådet: Udvalget for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri 12-08-2008 kl. 13:00
Dokumentdato: 10-07-2008
Modtaget: 10-07-2008
Omdelt: 11-07-2008

Spm. om krav til mere kontrol med importeret kød, til fødevareministeren

Titel
FLF, Alm.del - 2007-08 (2. samling) - Spørgsmål 419: Spm. om at oversende det talepapir, der lå til grund for besvarelsen af FLF alm. del - samrådsspm AI, AJ, AK, AL, AM, AN og AR den 12. august 2008, til fødevareministeren 14.08.2008
FLF, Alm.del - 2007-08 (2. samling) - Spørgsmål 420: Spm. om at oversende en redegørelse for forekomst af salmonella i de største samhandelslande, til fødevareministeren 10.07.2008
FLF, Alm.del - 2007-08 (2. samling) - Spørgsmål 421: Spm. om forskel på prøve- og sagsforløbet ved dansk og udenlandsk kød, til fødevareministeren 10.07.2008
FLF, Alm.del - 2007-08 (2. samling) - Spørgsmål 422: Spm. om en oversigt over forekomst af salmonella i dansk og udenlandsk kød opgjort på kategorierne kvæg, svin og fjerkræ, til fødevareministeren 10.07.2008
FLF, Alm.del - 2007-08 (2. samling) - Spørgsmål 423: Spm. om kommentar til ministeren for sundhed og forebyggelses besvarelse af spørgsmål nr. S 2151, til fødevareministeren 10.07.2008
FLF, Alm.del - 2007-08 (2. samling) - Spørgsmål 424: Spm. om, hvorfor der gik så relativt lang tid, før det salmonella Dublin inficerede kød fra Hadsund Kreaturslagteri blev trukket tilbage, til fødevareministeren 10.07.2008
FLF, Alm.del - 2007-08 (2. samling) - Spørgsmål 425: Spm. om at bekræfte, at holdbarhedsdatoen for fersk kød ofte er udløbet inden de 10 dage før salmonellainficeret kød tilbagetrækkes, til fødevareministeren 10.07.2008
FLF, Alm.del - 2007-08 (2. samling) - Spørgsmål 426: Spm. om der fra dansk side forskes i metoder til bekæmpelse af forekomst af salmonella i kød, til fødevareministeren 10.07.2008
FLF, Alm.del - 2007-08 (2. samling) - Spørgsmål 427: Spm. om, hvilke analysemetoder, der anvendes til at spore forekomst af salmonella i Sverige, Finland og Norge, til fødevareministeren 10.07.2008
FLF, Alm.del - 2007-08 (2. samling) - Spørgsmål 428: Spm. om udviklingen i omkostningerne til salmonellakontrollen siden 2001, til fødevareministeren 10.07.2008
FLF, Alm.del - 2007-08 (2. samling) - Spørgsmål 429: Spm. om, hvorfor ministeren finder, at case by case kontrol er bedre end forhåndsanmeldelse, til fødevareministeren 10.07.2008
FLF, Alm.del - 2007-08 (2. samling) - Spørgsmål 430: Spm. om, hvor mange sygdomstilfælde, der skal til, før der er tale om en epidemi, til fødevareministeren 10.07.2008
FLF, Alm.del - 2007-08 (2. samling) - Spørgsmål 431: Spm. om alle danske importører kan stille krav om dokumentation for salmonellafrit kød, uden det betragtes som en handelshindring, til fødevareministeren 10.07.2008
FLF, Alm.del - 2007-08 (2. samling) - Spørgsmål 432: Spm. om der i Sverige er flere salmonellasygdomstilfælde end i Danmark til trods for en lavere forekomst af salmonella, til fødevareministeren 10.07.2008
FLF, Alm.del - 2007-08 (2. samling) - Spørgsmål 433: Spm. om, hvorvidt der findes metoder uden anvendelse af kemikalier til at fjerne salmonella i færdigvarer, til fødevareministeren 10.07.2008
FLF, Alm.del - 2007-08 (2. samling) - Spørgsmål 434: Spm. om, hvor stor en andel af det danske kyllingekød, der bliver kontrolleret for salmonella, til fødevareministeren 10.07.2008
FLF, Alm.del - 2007-08 (2. samling) - Spørgsmål 435: Spm. om, hvor stor en andel af udenlandsk kød, der bliver kontrolleret for salmonella fordelt på kategorierne kvæg, svin og fjerkræ, til fødevareministeren 10.07.2008
FLF, Alm.del - 2007-08 (2. samling) - Spørgsmål 436: Spm. om de typiske årsager til en salmonellainfektion, til fødevareministeren 10.07.2008