ØKONOMI- OG ERHVERVSMINISTEREN

 

Eksp.nr. 331520

 

 

4. juni 2008

ØKONOMI- OG ERHVERVSMINISTERIET

Slotsholmsgade 10-12

1216 København K

 

Tlf.           33 92 33 50

Fax          33 12 37 78

CVR-nr.   10 09 24 85

[email protected]

www.oem.dk

 

Folketingets Erhvervsudvalg

 

Til udvalgets orientering fremsender jeg hermed 70 eksemplarer af pjecen ”Kommet for at blive”, som Danmarks Vækstråd har udarbejdet.

 

Pjecen er udarbejdet på baggrund af drøftelser i Danmarks Vækstråd om udfordringen med mangel på arbejdskraft, hvor Rådet har valgt at sætte særligt fokus på udfordringen med at fastholde den udenlandske arbejdskraft, der allerede er kommet til Danmark for at bo og arbejde.

 

Drøftelserne har udmøntet sig i en række konkrete forslag, der kan supplere regeringens igangsatte initiativer til at fastholde udenlandsk arbejdskraft. Forslagene er samlet i vedlagte pjece.

 

Danmarks Vækstråd er nedsat i henhold til lov om erhvervsfremme, og har til opgave at rådgive mig om den nationale vækstpolitik. Rådet består af repræsentanter for virksomheder, erhvervsorganisationer, videninstitutioner, kommuner, regionale vækstfora og arbejdsmarkedets parter.

 

Beskæftigelsesministeren, undervisningsministeren og ministeren for flygtninge, indvandrere og integration har ligeledes modtaget pjecen, som er offentliggjort onsdag den 4. juni 2008.

 

 

 

 

 

 

Med venlig hilsen

 

 

 

 

Bendt Bendtsen

 

 

 

Â