Universitetet for et Uovervindeligt Danmark
 
Invitation

Raja Bjarne Landsfeldt vil sammen med kvantefysikeren
dr. John Hagelin, uddannelseseksperten dr. Bevan Morris, hjerneforskeren dr. Alarik Arenander, dr. Peter Warburton, Raja af England og dr. Lucien Mansour, Raja af Belgien, annoncere planer for et nyt universitet i Danmark


“Universitetet for et Uovervindeligt Danmark” etableres nu
Vil tilbyde hel viden – fuld oplysning – til alle studerende
og uovervindelighed til hele landets kollektive bevidsthed

Præsentation TIRSDAG
 kl. 14.00, d. 30 oktober 2007
Solhøjgård, Fredensborg Kongevej 56, 2980 Kokkedal

Raja Bjarne vil præsentere universitetet sammen med den verdenskendte kvantefysiker dr. John Hagelin, uddannelseseksperten dr. Bevan Morris, den internationalt kendte hjerneforsker dr. Alarik Arenander, dr. Lucien Mansour, Raja af Belgien og dr. Peter Warburton, Raja af England.  

Raja Bjarne Landsfeldt af Danmark vil tirsdag annoncere planer for etablering af et nyt universitet, som vil tilbyde hel viden, så alle studerende opnår oplysning og på samme tid skaber uovervindelighed i lan-dets kollektive bevidsthed. ’Universitetet for et Uovervindeligt Danmark’ er ikke bare en ny uddannel-sesinstitution, det er også indvielsen af et nyt kapitel i Danmarkshistorien, hvor fred og sikkerhed vil blive etableret, som en permanent tilstand for hele landet.
 
Under præsentationen vil hjerneforskeren dr. Alarik Arenander lave en ’live’ demonstration med en forsøgsperson, hvor man meget fascinerende og i farver, på en skærm, kan se at der optræder en speciel kohærent eller velordnet hjernefunktion under udøvelsen af Transcendental Meditation (TM). Forskning viser at effekten af denne velordnede hjernefunktion udmønter sig i øget kreativitet, indlæringsevne, overblik og koncentrationsevne – og markant bedre studie resultater. Det nye universitet tilbyder hel hjernefunktion til alle de studerende.

Mange skoler i bl.a. USA og Latinamerika er begyndt at anvende denne meditation som en del det dagli-ge pensum. Som eksempel nævner han en skole med 200 elever i Iowa, hvor elever og lærere i mange år mediteret 10-15 minutter morgen og eftermiddag. Skolen har 'åben adgang', dvs. man optager alle ansø-gere - uanset fagligt niveau og anden baggrund. Alligevel har den konstant ligget i den øverste 1 % af karakterniveauet for hele USA (ud fra standardiserede tests), og 95 % kommer ind på universitetet.
 
Det nye universitet vil skabe et uovervindeligt Danmark – et rigt, sundt og problemfrit Danmark, der vil have en nærende rolle overfor alle andre lande og vil tilbyde inspiration og venskab med alle og vil støtte og fremme permanent verdensfred.
 
Tilsagn om deltagelse modtages meget gerne på tlf. 86 88 87 25