Fra: [email protected] [mailto:[email protected]]
Sendt: 2. oktober 2007 16:21
Til: Kulturudvalget
Emne: Til Kulturudvalget

Fra: Louise Alberen Lund
Organisation:
Adresse: Storegade 60,1
Postnr: 6100 Haderslev
EMail: [email protected]
Telefon: 22946799
Må offentliggøres på hjemmesiden: Ja


EU har regler for fri konkurrence, der forbyder statstøtte til tv-kanaler. Men undtaget EU's regler er public service udbydere, hvilket DR1 og DR2 er. Når det gælder public service er det derfor ene og alene det danske Folketing, som bestemmer. Derfor henvender jeg mig til jer.

Public service er jo noget vi betaler gennem vores skat. Dvs sygevæsnet, skolerne ect. Men hvis licensen også er piblic service, hvorfor betaler vi ikke også den gennem skatten? Det virker simpelthen så uprofessionelt at udsende girokort 2 gange om året for at opkræve licensen. Jeg kan ikke forstå, når nu staten har så meget tilovers, hvornår licensen ikke går med ind under skatten så alle vi borgere slipper for den ubehagelige og dyre overraskelse 2 gange årligt. Det skal jo betales og er ikke et frit valg. Der er ikke længere en borger der ikke enten har fjernsyn, mobiltelefon eller lign. I givet fald vil det være et sjældent syn. Nej de resterene er højst sandsynligt sortseerer, og dem ville man også spille for på denne måde.

Hvis i mister for mange penge på at bare sætte licensen (public service) ind under skatten. Så kunne skatten muligvis stige med fx 1 procent mod at licensen blev fjernet - for altid!

Håber på behandling og svar.

Mvh. Louise Lund, Haderslev