Til det politiske parti, Dansk folkeparti

 

 

 

Vedr. forsikringssag mod Nykredit fra 2003 -?

 

 

 

      I år 2003 købte min daværende kæreste og jeg et hus i en lille by, der hedder Snostrup mellem Ølstykke og Frederikssund. Det skulle være vores drømmehus. Hurtigt efter overtagelsen gik det op for os, at vi havde gjort en dårlig handel. Ingeniør Bo Frimodt var oppe og se huset og konstaterede mange både grelle og mindre alvorlige ting.  I stort set alle vægge sad stenene løse og betondækket var porøst og støbt i mange forskellige tykkelser. Vi kontaktede Nykredit, som forsøgte at dispensere sig ud af det hele. Da Frederikssund kommune afviste, klagede Nykredit til Statsamtet i Frederiksborg amt, som også afviste. Så gik de ellers i retten og sagsøgte Frederiksborg amt som dog blev frikendt. (Udskrift af Dommen i sagen har jeg på dokument) Alene deres interne uenigheder tog frem til 16. september 2005 altså godt 2 år efter vi havde købt huset. Allerede her syntes jeg, at det er problematisk, at man skal vente så længe. Forsikrings selskaberne har jo kun pligt til at genhuse i 1 år ;) Kort efter alle disse fejl bliver fundet indhenter Bo Frimodt et tilbud på et nyt Eurodan hus til 1.175.000, da han skønner denne løsning, er den bedste for alle parter. Nykredit afviser overfor Bo Frimodt med den begrundelse, at man ikke giver folk noget nyt, når det gamle KAN repareres. Længere tids forhandlinger slutter først, da advokater og vores ingeniør kører indtil Nykredit og skruer bissen på. Jeg får den chokerende tilbage melding, at grunden til alle disse års ventetid, skyldes at Nykredits jurist ikke er så god til dansk, da hun oprindelig er tysker.

              Efter dette møde kan vi så få lavet huset. Kort efter begynder håndværkerne, at bygge på huset og endelig glæder vi os alle sammen over, at der er kommet hul på bylden. Herefter går det stærkt og det syntes at gå problemfrit bare lige minus få ting, som at Nykredit f.eks. ikke ville betale for en rulle plastic til 150 kr. Huset er endelig færdigt i August 2006 og vi sætter omgående huset til salg, da vi under sagens forløb er gået fra hinanden. Her næsten 1 år efter, er det stadig ikke solgt og vi forstå ikke hvorfor. En arkitekt jeg kender kigger på huset og konstatere megen virkelige dårlige finish ved huset. Her nævnes: Indkørslen er skæv (nyanlagt i August 2006 til 30.000 kr. for 2 rækker kørerfliser og en gang perlesten). Udhængsbrædderne er ved at falde ned på den ene side. Terrassen falder den forkerte vej og nogle steder er jorden klappet sammen så belægningen er skæv. Der er skåret en rille i gulvet hvor der mangler en skinne, der er ikke kommet 380 v stik til vaskmaskine og tørretumbler efter rep. Der er ikke monteret loftrist i badeværelse for bare at nævne en smule….  

 

         Jeg synes det er skræmmende at Nykredit helt legalt kan trække liv og økonomi ud af mig HELT gratis. Jeg har været syg indtil flere gange med både stress og begyndende depression, men uanset hvad dælen man gør, så er man bare på den. Jeg mener selv, at min ex og jeg er et godt eksempel på de smås kamp mod de store. Vi forsikrede os med en udvidet ejerskifteforsikring og staten har jo lovgivet omkring tilstandsrapporter til huse, så vi mente vi havde gjort det vi kunne. Dr. 1 / Pengemagasinet afdækkede vores sag i 2004. I denne sag udtaler erhvervsminister Bendt Bendtsen, at han vil gøre noget hvilket er godt. Han glemmer bare os, der allerede sidder ”i saksen”. Hvad skal der til, for at få det man har betalt for? JEG skal ikke købe hus igen, det er jeg kureret for. Hvorfor får forsikringsselskaber lov til gang på gang at jorde deres kunder, uden at man feks kan få en ordentlig erstatning for smøl?

Hvorfor har de kun pligt til at genhuse i 1 år? Undskyld mig, men jeg mener, at de direkte udnytter det til at pelse folk for deres penge -1 år går altså ualmindelig hurtigt. Men nu giver jeg altså op og lader Nykredit vinde. Jeg skal til advokat og jeg skal fortælle ham, at jeg lader huset gå på tvang for min del. Jeg har været til læge igen med stress og depression og han fraråder mig at rører mere ved det hus og råder mig til at komme ud af det så hurtigt som muligt. Jeg håber i og andre medier vil være med til at få sat en stopper for de her urimeligheder. Jeg kan nævne at jeg Mailer med et par i Risskov som også kæmper mod nykredit og her er det samme problem, SMØL!! Deres sag har indtil nu varet siden 2004

 

          Jeg har så godt som alle mails, der er sendt mellem Nykredit, vores advokater og jeg samt en hulens masser billeder fra huset. Jeg skal minde om at Dr. 1 ligger inde med en udsendelse om tilstandsrapporter der bla. afdækker vores sag imod Nykredit…

 

 

Mvh.

 

Niels Jensen

Solvænget 18

3600 Frederikssund 

20 686 058

 

Kopi af brevet er sendt til :

 

Samtlige partier på Christiansborg

Tv 2

Danmarks Radio

Ekstrabladet

BT