Dato:

22. februar 2007

Kontor:

Udlændingelovs-kontoret

J.nr.:

2006/4000-78

Sagsbeh.:

HBS

Fil-navn:

L 93-IU 46-besvarelse

 

 

 

Besvarelse af spørgsmål nr. 46 ad L 93 stillet af Folketingets Udvalg for Udlændinge- og Integrationspolitik til ministeren for flygtninge, indvandrere og integration den 8. februar 2007.

 

Spørgsmål:

”Ministeren bedes yde teknisk bistand til udformning af et ændringsforslag, hvorefter lovforslaget opdeles i to dele, herunder en del vedrørende ændringerne for så vidt angår familiesammenføring, religiøse forkyndere m.v., tidsubegrænset opholdstilladelse og kontanthjælp og en del vedrørende ændringerne på beskæftigelsesområdet.”

Svar:

Et ændringsforslag, hvorefter lovforslaget opdeles i to dele, kunne udformes således:

 

Ӯndringsforslag om deling af

 

Forslag nr. L 93 om ændring af udlændingeloven og lov om aktiv socialpolitik (Indvandringsprøve, integrationseksamen, opholdstilladelse med henblik på at søge beskæftigelse m.v.)

 

1)        Lovforslaget deles i to lovforslag med følgende titler og indhold:

 

A.       ”Forslag til lov om ændring af udlændingeloven og lov om aktiv socialpolitik (Indvandringsprøve og integrationseksamen m.v.)” omfattende § 1, indledningen, nr. 2, nr. 5-12, § 2, § 3, § 4 og § 5.

B.       ”Forslag til lov om ændring af udlændingeloven (Opholdstilladelse med henblik pÃ¥ at søge beskæftigelse m.v.)” omfattende § 1, indledningen, nr. 1, 3, 4 og 13, § 3 og § 5.

[Forslag om deling af lovforslaget]

 

Bemærkninger

 

Til nr. 1

Det foreslås, at lovforslaget deles, således at forslagene om ændringerne for så vidt angår indvandringsprøve og integrationseksamen m.v. samles i et selvstændigt lovforslag, og at forslagene om ændringerne vedrørende opholdstilladelse med henblik på at søge beskæftigelse m.v. samles i et andet lovforslag.”