Kirkeministeren
Frederiksholms Kanal 21
Postboks 2123
1015 København K
www.km.dk

Telefon  3392 3390
Telefax  3392 3913
e-post    [email protected]

Dokument nr. 295141

Dato: 19. juli 2006

Gauerslund menighedsråd v/ formand Jens Olesen

Gårslev menighedsråd v/ formand Lisse Graversen

Skærup menighedsråd v/ formand Metha Palmus Hansen

Smidstrup menighedsråd v/ formand Svend Aage Ladergaard

 

 

Kære Jens Olesen, Lissi Graversen, Metha Palmus Hansen og Svend Aage Ladegaard

Tak for Jeres brev af 29. juni 2006, der ligesom Jeres to breve til strukturarbejdsgruppen har indgået i mine overvejelser om den fremtidige struktur omkring Vejle kommune.  

Som det fremgår af indledningen til arbejdsgruppens forslag, har arbejdsgruppen været meget opmærksom på de høringssvar, der er kommet og på de synspunkter, der er kommet frem under debatmøderne. Som det imidlertid også fremgår, har der nogle steder været modsatrettede synspunkter, som arbejdsgruppen har været nødt til at afveje mod hinanden.

Og det er samme afvejning, jeg har måttet foretage. Det har været helt afgørende, at provstigrænserne så mange steder som overhovedet muligt kom til at følge de nye kommunegrænser. Dette har også været sigtet for så vidt angår Vejle kommune, og derfor har det ikke været ønskeligt, at kommunens sogne blev fordelt på 3 provstier. Jeg har på den baggrund ikke haft mulighed for at imødekomme Jeres ønske om at forblive i Fredericia Provsti.

For god ordens skyld skal jeg nævne, at den ændrede provstistruktur ikke betyder, at de samarbejdsrelationer, der eksisterer i dag, behøver at ophøre.

Med venlig hilsen

 

Bertel Haarder