c/o specialrÃ¥dgiver Niels Johan Juhl-Nielsen, tlf. 3811 3515/3095 2926, e-mail: [email protected] 

 

 

 

 

 

 

Til Ombudsmanden og

Rigsrevisionen

_______________________

 

 

Torsdag den 12. april 2007 fik PMR-Brugergruppen foretræde for Folketingets Forsvarsudvalg. Det skete i anledning af udvalgets behandling af lovforslag L 167, Forslag til lov om ændring af beredskabsloven. (Kommunalbestyrelsernes og regionsrådenes anvendelse af et landsdækkende radiokommunikationsnet), der blev fremsat i Folketinget den 28. februar 2007.

 

PMR-Brugergruppens ærinde med foretrædet var at gøre Forsvarsudvalget opmærksom på, at sagsbehandlingen forud for lovforslaget har været stærkt kritisabelt, ligesom bemærkningerne til lovforslaget er misvisende.

 

Eksempelvis så gennemføres der pt. en EU-udbudsrunde på trods af, at de radiofrekvenser, der er en forudsætning for hele udbudet, for længst er uddelt.

 

PMR-brugergruppen meddelte Forsvarsudvalget, at vi efter 10 års arbejde med krisestyring og radiokommunikation, dels føler os pinlig berørt over, at Folketinget ikke har modtaget en sammenhængende fremstilling, dels at vi på den baggrund finder situationen så alvorlig, at vi må redegøre for sagens indhold for Ombudsmanden og Rigsrevisionen.

 

Som bilag til nærværende henvendelse vedlægges dels det høringssvar PMR-brugergruppen fremsendte vedrørende lovforslag L 167, dels en kopi af det materiale, der blev gennemgået for og uddelt til Forsvarsudvalget ved PMR-Brugergruppens foretræde den 12. april 2007. PMR-brugergruppen vil snarest fremsende yderligere materialer, der belyser sagen.

 

Med venlig hilsen

 

Niels Johan Juhl-Nielsen

Fmd. for PMR-brugergruppen

 

 

Kopi til Folketingets Forsvarsudvalg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_____________________________

Specialrådgiver, cand.scient.adm.

Niels Johan Juhl-Nielsen
Fmd. for PMR-Brugergruppen

 

Mobil:    (+45) 30952926
Tlf.:       (+45) 38113515
Mail: 
[email protected]