J.nr. SNS-701-00015

 

 

  

Den 11. maj 2007

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Miljøministerens besvarelse af spørgsmål nr. 42 ad L 161 – forslag til lov om ændring af lov om råstoffer (Ophævelse af fartøjsgodkendelse og modernisering af efterforsknings- og indvindingstilladelser på havet m.v.) stillet af Folketingets Miljø- og Planlægningsudvalg.

 

 

Spørgsmål 42

Ministeren bedes kommentere henvendelserne af 7. maj 2007 fra Rohde Nielsen A/S, jf. L 161 - bilag 21 og 22.

 

Svar

Jeg henviser til mine tidligere besvarelser og skal understrege, at lovforslaget er udarbejdet på baggrund af et grundigt forarbejde og gentage, at ministeriet igennem det sidste års tid har afholdt mange møder med såvel de involverede foreninger som flere af branchens virksomheder med henblik på at afklare erhvervets ønsker til lovforslaget og udformningen heraf.

 

Som henvendelserne til udvalget viser – herunder også bilag 22 – er der tale om en meget sammensat branche med meget forskellige og ofte modstridende behov. Lovforslagets forskellige elementer er udtryk for en balance mellem de meget forskellige interesser, som branchens organisationer og enkeltvirksomheder har givet udtryk for, både i forbindelse med udarbejdelsen af lovforslaget og i de mange henvendelser til udvalget.